Perşembe

AVON passion Dance


evet sırlarımdan birini açıklıyorum,öğrencilik yıllarımda avon temsilcisi iken satışlarımdan dolayı bana hediye gönderilen bir limited edition parfüm kendileri,avon temsilcisi olduğum dönemde çok fazla ürününü ve parfümünü satın almama rağmen içlerinde bende iz bırakan egolorimi üst seviyeye taşıyan amber ve miskin en güzel uyumu olan bir parfüm.

daha sonraları 50 ml olarak piyasaya sürüldü ama kısa süre kaldı,ve şu an piyasada 50 ml olanıda mevcut değil.

tamamen kadınsı ve farkedilmektende öte baştan çıkarıcı bir koku,ben temsilciyken olanı bitirdiğim ve avon üyeliğinden ayrıldığım için bi kaç yıl önce bu parfümü başka bir arkadaşımdan temin edebildim hemde satış temsilcileri için ozel üretilen şişesinde 30 ml dökmeli passion dance olanını:)

tekrar üretilse yine alırım,zira elimdekini kullanmaya kıyamıyorum bir daha bulamazsam diye..

AVON PASSION DANCE PARFUME GIFT BOX



6 yorum :

  1. kullanıp süper hissetmek lazım onların da son kullanım tarihi yok mu sahi ?

    YanıtlaSil
  2. parfümler uygun ısılarda korunduğunda yani serin ortamlarda saklandığında 5 yıla kadar dayanabiliyor,bu yüzden ben nadir kullandığım parfümlerimi güneş görmeyen dolabımın çekmecesinde saklıyorum mine hanım,tortulanma koku değişimi olmadı hiç..

    YanıtlaSil
  3. Adsız00:16

    Merhaba,bir kaç yıldır passion dance ı internet üzerinden bulup satın alabiliyorum.sitede tek diye geçen ürün,ben satın aldıktan sonra yenileniyor.Avon'a mail yazıp sordum ama cevaplarından tatmin olamadım,anlamadım daha doğrusu..bu parfüm bildiğim kadarıyla artık üretilmiyorken benim yıllardır satın aldığım,gayette orjinal olan Passion dance neyin nesi? =) bu arada,amber,misk,vanilya kokularını barındıran bu parfümün benzeri,türevi bi bişeyi var mı başka bir markada,hiç rast geldiniz mi?

    YanıtlaSil
  4. birçok markanın kokusunu biliyorum canım ama bu kadar farklı kokan amber ve misk karışımı olan parfüme henüz denk gelmedim:)nerden buluyorsun banada söylermisin bende bir tane var biter diye kullanmaya kıyamıyorum

    YanıtlaSil
  5. Bende yarım şişeden fazla var isteyen olursa iletişim e gecebilgeçebilir

    YanıtlaSil
  6. ahh bende bi.bulabilsem araştırmadığım site kalmadı gerçekten çok farklı bi parfüm

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: