Perşembe

Jessica Simpson fragrance 30 ml(Tadılabilen Parfüm)


evet gelelim jessica simpson'un cam şişelerde yer alan birbirinden şirin 30 ml lik parfümlerine,çikolatalı böğürtlenli ve vanilyalı olmak üzere 3 çeşidi var bahsettiklerimin.Birde farklı şişelerde yer alan 2 adet daha cupcake ve candy isimlerinde yenilebilen fragranceleride meşhur.

alttaki resim candy e ait:)ambalaj işini iyi biliyorlar gerçekten şekerli ürüne şekerli ambalaj,cupcake olanınki de kek şeklinde bir kapak.    

Gelelim kokularına,eğer bir parfümden çiçek baharat kokusu gibi bir koku beklentiniz varsa almayın derim,çünkü bu ürünler daha çok kendinizin ve eşinizin duyunca bayılacağı nitelikte:)yenilebilen olmasıda burda önem kazanmakta aslında.özel biri için günlük parfümünüzün yanında dekoltenize sıkarsanız farkı daha iyi görmeniz mümkün. jessica simpsonun bu seri içerisinde toplamda 4 ürününü saydım kullandıklarımı sizede tavsiye etmeden geçmek istemedim:






Jessica Simpson Dessert Treats Kissable Candy Fragrance



Jessica Simpson Dessert Treats Kissable cupcake fragrance

http://www.celebrityscentsation.com/celebrity-perfumes/musicians/jessica-simpson/dessert-perfume/mag-images/dessert-perfume-jessica-simpson.jpg

üst resimdeki sarı renkli küçük olan ise hindistancevizli
30 ml

http://images.gittigidiyor.com/1939/JESSICA-SIMPSON-DESSERT-TREATS-VUCUT-KREMASI__19390885_0.jpg

soldan 4.cam şişedeki ise jessica simspon juicy 30 ml


genel itibariyle yorumlarsam parfüm yerine kullanmak mümkün değil,jessica simpsonun tüm ürünleri daha çok eşleri ve sevgilileri mutlu etmek için üretilmiş:)ben en azından ambalajlarına hasta oluyorum diyebilirim.Türkiye de mağazası bulunmadığı içinde yabancı sitelerden temin etmeniz mümkün.Türkiye internet satışları ise yok denecek kadar az olanlarda ise gerçek fiyatına göre fazlasıyla yüksek.




Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: