Perşembe

Joan Rivers Sun Kissed Bronzer


Her ne kadar beyaz tenli olsamda ve bir bronzerla barışık yaşıyor olmasamda görür görmez aşık olduğum USA'de üretilen bu üstü işış ışıl gözüken ama altında tam anlamıyla muhteşem bir bronz pudra  ve joan rivers'ın en çok aranan ürünlerinden bir tanesi.

Görüntüsüne aldanmayın yani,parıl parıl parlatan bir ürün değil üst kısmında ışıltılı pigmentler mevcut ama ilk fırça darbesiyle aslında bir allık gibi değilde bir bronz pudra  olduğunu keşfedeceksiniz:)küçük bir üründe değil ebat olarak tam:10 gr

Yüzde ki ışıltısı ise muhteşem,saç başlangıcınız ile alında hafif fırça darbeleriyle vuruşlar yaptığınızda rengine aşık olmamak elde değil,bronzerlarla barışmamı sağlayan joan rivers sen ne büyükmüşsün;))




2 yorum :

  1. Adsız01:34

    aaaaaa bunu cok begendim, nekadar güzel görünüyor!! hic duymadim bu ürünü daha önce, kesin almanyada yoktur : (

    YanıtlaSil
  2. USA üretimi canım USAdeki fiyatlı maksimum 8 dolar almanyada bulunabilrmi bilmiyorum:( çok uzun süre kullanılabilen bir ürün, açıkçası şimdiye kadar kullandıklarımın en iyisi,üstü biraz daha parlak canlı ama kullandıkça yüzde doğal duran hafif ışıltılı canlı bir görünüm sağlıyor yüzde,ve hala kullanıyorum bitmiyor:)

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: