Salı

cilt ve vücut bakımı için ''olmazsa olmaz''ürünler(Qeen Helene, Neutrogena, Vaseline, Garnier)



Bu aralar kış yaklaşıyor diye banyo sonrası vücut ve cilt bakım ürünlerine sardım, daha önce denemediğim ürünleri satın alıp etkilerini gözlemleme fırsatım da oldu. Üstte gördüğünüz 4 ürünü uzun incelemelerimden sonra bir internet sitesinden sipariş ettim, açıkçası bir çok ürünü çok uygun fiyatlara temin etmek beni daha mutlu ediyor hani bedava kullanma hissi veriyor gibi:) 20 gün önce aldım bu 4 ürünü, aldığımda fotolarını çekmiştim ama yoğunluktan blog yazısı yazamadım bende kullanıp öyle yazı hazırlamaya karar verdim.


cilt bakımında vanilyalı, hindistan cevizli ve kakaolu ürünlere sarmış durumdayım neden mi? cildin görünümünü düzgünleştiren bileşenleri içeriyor bu yağlar özellikle banyo sonrası masaj şeklinde cilde uygulandıklarında hem ruhsal hemde fiziksel olarak rahatlama hissi oluşturuyor.




üstte gördüğünüz Queen Helene Natural Cocoa Butter Moustirizing Body with Oil E Vitamin, menşei USA, uzun zamandır incelediğim ürünlerden kendisi,bir internet sitesinde kakao yağı ararken karşılaştık:)ama o zaman 2 katı bir fiyataydı derken  migros turlarım sırasında yine karşılaştık ama bu defa siteden de yüksek bir fiyatı vardı bende almadım ta kiii internette fiyatı yarıya düşene kadar:) hemen aldım almışken de yanına bir kaç ürün daha ekledim saf(doğal) bir kakao yağı ben banyo sonrası nemli cildime uyguluyorum, kokusu bile bir başka, buram buram vanilya ile çikolata kokusu gibi ama birde misk olmalı içinde,çok farklı bir koku ben normalde ağır kokulardan rahatsız olurum,ağır ama beni rahatsız etmedi.bu ürünü selülit için bir kaç farklı uygulamayla birleştirip nasıl güzel sonuçlar aldığımı bir dahaki yazımda anlatacağım. 


ürün tamı tamına 263.5 ml ve johnsons baby oiller gibi çok fazla kullanmaya gerek yok çünkü kıvamı çok yoğun ben 5.kez uyguluyorum ve 5 ml anca eksilme olmuştur.nemli cilde banyo sonrası uygularsanız 1 yıl rahat gider.Zaten tüketim süresi açıldıktan sonra 12 ay, bu ürünün diğerlerinden bir farkı ise kapağının altında ekstra bir parlak jelatini var yani ilk siz açıyorsunuz ve kullanım ömrü de siz açtığınız zaman başlıyor.



gördüğünüz gibi kullanımı 12 ay ama açmazsanız serin yerde saklandığında ömrü 4 yıl, hayvanlar üzerinde test edilmemiş olması ve hayvansal içerik barındırmaması ise bu ürünün en büyük artılarından.



Neutrogena Yüz Temizleme sütünü ise cildim kuru olduğu için makyajımı çıkarırken cildimin daha da kurumaması için aldım ve hayatımda kullandığım 2.neutregena ürünü, üniversite yıllarımda S.O.S adlı el kremini kullanırdım. Az bir miktarla tüm makyajınızı silip jel bir temizleyiciyardımıyla yüzünüzü yıkadıktan sonra nemlendirip uyursanız cildinizi tüm gün maruz kaldığı makyajdan ve kirden tam anlamıyla arındırmış olursunuz, ben 20 yaşımdan sonra makyaj yapmaya başladım onun öncesinde temizleyip nemlendirmekten ibaretti güzellik anlayışım, ama nasılsa normal bir cildim var diyerek nemlendirmediğim cildim kurumaya başladı ve bildiğiniz üzere kuru cilt erken kırışır,bende 26 ya merdiven dayadığım şu günlerde cilt bakımına ayrı bir önem veriyorum.


benim için ekstralarından biri ise parfümsüz ben temizleyicilerde parfüm kokusunu sevmiyorum, yani tüm nemlendiricilere parfüm koysunlar alırım ama bence temzileyicinin içeriğinde kimyasal çok yoğun olmamalı ve parfüm içermemeli.Ama malesef çok az marka da parfümsüz temizleyici seçeneği var.



Garnier esas bakım jel temizleyiciyi ise kuru ciltlere özel üretildiği için tercih ettim ve hafif makyaj yaptığım zamanlarda temizledikten sonra kullandım, garnierın ürünlerini seviyorum bir kaç ürününü daha kullanıyorum 3 in 1 olan maskesi vazgeçilmezlerimden özellikle banyoda kullanıyorum, garnierin makyaj temizleme sütünüde bitirmek üzereyim, cildi hırpalamadan kolayca temizliyor.özetle bu jel temizleyicisindende memnun kaldım.



Vaseline cocoa butter, bu ürünle geçen  yıl sonbaharda bir arkadaşım sayesinde tanıştım, o zaman marketlerde yoktu, şimdi birçok markette yerini aldı bile:) ben bunun butter yani yuvarlak kavonozda olanını deneyip kokusunada nemlendirme etkisine de hayran olmuştum, Görüldüğü üzere kendisi bir Unilever ürünlerinden ve Hindistan da üretilmiş:) bunu görünce hindistanda mı üretiliyor ya olmuştum, sanki Hindistan da krem üretilemezmiş gibi:)))

400 ml,en kocamanından aldım ki gözüm doysun,  bu ürünü de 2 kez banyo sonrası kullandım nemlendirme etkisini geçiyorum çünkü nem konusunda kremsi kıvamına rağmen oldukça başarılı, uyumadan önce banyo yapıp sürmüşsem kendimi çikolatalı pasta gibi hissediyorum:)ve bu durum inanılmaz hoşuma gidiyor.




evet oldukça uzun bir yazı oldu, umarım sıkılmamışsınızdır:) ben arada yazdığım için bir başlayınca çenem açılıyor, kusuruma bakmazsınız artık...
 çok yakında selülitle ilgili keşfettiğim harika bir üründen ve benim uygulama yöntemimden bahsedeciğim:)


seviyorum sizi......................

4 yorum :

  1. Adsız10:36

    cilt tipimiz aynıymış bu ürünler de bana göre o zmn:) alınmalı:)) selülitle ilgili yazını merakla bekliyorum malum kızların olmazsa olmazı:))

    YanıtlaSil
  2. en kısa zamanda onuda hazırlıyıcam tatlım:)

    YanıtlaSil
  3. queen helene ürünlerine bayılıyorum! ne yazık ki migros faiş fiyattan satıyor? acaba sen hangi siteden aldın? 3ka.com.tr diye bir site var, bir tek orada bu tarz ürünler görmüştüm, oradan mı diye merak ettim :)

    YanıtlaSil
  4. miskin kek;

    tatlım 3k online evet öyle bir siteleride var,ben gittigidiyordada listeleme yaptıkları için fiyatında ki düşmeyi görünce almıştım, şimdi gg de yine benim aldığımın 2 kati olmuş 18 e mi ne gelmişti bana

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: