Pazartesi

Calvin Klein Eternity and Obsession EDP parfum Maceralarım:)

İlk önce CK obsession ile tanıştım, hediye gelmişti 2 yıl önce doğum günümde, ilk kokladığımda ya bu erkekler içinmi dediğim kokulardandır, ben hafif meyveli kokulara alıştığım için yadırgamam normaldi.


Bileğime sıkıp bekledikten sonra keskinliği azaldı, adına yaraşır bir gece parfümüne dönüştü, çiçeksi bir koku değildi ama karakteri vardı. Hawai adalarındaymış gibi sıcak ve vanilyalı bir his bırakmadığını söylemeliyim. ferah, hafif odunsu ve kıyafeti de kendinizi de yıkamadıkça çıkmayacak kadar kalıcı olması ise verilecep parayı fazlasıyla hakeden cinsten, ben ne EDP ler gördüm sıkıldıktan 2 saat sonra varlığını çevresine bile hissettirmeyen ama CK parfümleri bu kategoride yer almayacak kadar kalıcıydı.






CK Eternity  ise bir parfüm alışverişim sırasında 15 ml olan eşantiyonu hediye edildi. Eve gelince şöyle bir burnumu fısfıs kısmına yaklaştırınca hacı misi gibi,erkekler için mi, yada sahte mi acaba düşüncesi oluştu. Tekin Acardan almasam diğer ürünleri, sahte ürün hediye edildiğini düşünebilirdim.Bileğime fıslatmadan koklayınca erkeksi bir koku havası da vardı.15 ml olduğu için babama yanında taşımak istersen kullan dedim:))benimle abim hariç anne babanın uzun süre kalan parfümlerle arası çok iyi değil, kullanırlar ama bir iki fıs arada o da.






Ve bir gün, işte o gün annemin arkadaşlarıyla toplandığı günlerden biri, annem akşam eve gelince kapıdan girer girmez bir koku aman allahım,tanıdım kokuyu ama resmen evrim geçirmiş, sen minik şişeyi sıktın dimi dedim, evet nasıl anladın dedi, ne kadar güzel durmuş ya oldum,annem oldukça açık tenli süt beyaz, ben kumralım, acaba ten farkından mı diye düşündüm,ben genelde parfümleri tenime sıkarım annem kıyafetine sıkar, Eternity i cildime sıkmıştım fazla bir evrim geçirmemişti. Bende zaten sık koku değiştirdiğim için parfümlerin cildime oturması zaman alıyor.Baktım benim anneden ertesi günde kokusu hala duruyor bende kıyafetime sıktım,annemde ki gibi kokunun karakterinin ortaya çıkması için bekledim, akşam olduğunda kendimi çiçek tarlasında sere serpe uzanmış bir kadın gibi hissetmeye başladım.


Şimdi annemle o minik 15 ml olan şişeyi paylaşamıyoruz:)) annem ben  kullanana kadar yüzüne bakmıyordun ne oldu diyor. Gerçekten haksızlık etmişim:((


 Eternity özel günlerinizde günlük hayatınızda tüm ihtişamıyla taşınabilecek kadar karakterli bir koku. 22-35 yaş arası bayanlar için ideal. Night tam bir gece kokusu, sevgilinizle yada eşinizle akşam eğlenmeye mi gideceksiniz tüm ortamda benim kokum olsun, iz bıraksın derseniz bir numunesini edinin ve sabırla bir kaç saat kokunun karakterinin ortaya çıkmasını bekleyin.Benim gibi pişman olmazsınız:)
yani kısaca annem Eternity i kaptı  ve bana bırakın bir kaç fısı yüzünü bile göstermiyor.bende şu cümlelerle yazıma son veriyorum: ''MAĞDURUM BEN MAĞDURUM'':)))


(Bu olay beni derinden etkiledi, salak mı acaba bu kız diyorsunuz muhtemelen,  koku manyağıyım ben,hepsi o kadarcık):))

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: