Pazar

Göz Çevresi bakımı ve Kırışıklıklar için öneriler

Bu aralar gözlerimden ateş çıkacakmış gibi bir sıcaklık ve gözlerimde kaşıntı var, bildiğiniz üzere bu göz çevresinin kırışacağına yönelik belirtilerden biri, gözlerimi ovuşturmamaya çalışıyorum ama bazen elim gözlerime gidiyor.






en azından bakım amacıyla ve gözlerimde ki sıcaklığı hafifletmesi için uyguladığım bir yöntem var;
 gece uyumadan önce, buz gibi dilimlenmiş iki salatalık dilimini gözlerime yerleştirmek, ve 2-3 dakika  kaldıktan sonra göz kremimi uygulayıp öyle uyumak. Salatalık dilimlerini neden soğuk uyguluyorum hem sıcaklığı azaltıp göz damarlarımı rahatlatıyor hemde göz çevremin sıkılaşmasını sağlıyor.


Göz kremim yakında bitecek yeni bir ürün denemek istiyorum, ama gerçekten etkili ve nemlendiricisi bol olan bir ürün olmalı,cildimde göz çevremde oldukça kuru, önerilerinizi bekliyorum.Hangi göz çevresi ürününü tavsiye edersiniz?(kırışma karşıtı bir ürün olursa çok daha iyi olur)

7 yorum :

  1. bizim evde bu konuda annem çok tatlıdır salatalık zamanı hergün bize de yapıştırmalar olmazsa olmazdır : )

    YanıtlaSil
  2. Mine;

    ne güzel canım ya:) bende benim anneye yapıştırıyorum zorla pek güzellik bakım konularına önem vermez,ama salatalık gerçekten cilt bakımında oldukça iyi rendeleyip ballı maske yapıyorum o da çok iyi geliyor benim cildime.

    YanıtlaSil
  3. Ballı salatalık maskesini hiç duymamıştım, o ne işe yarıyo ve nasıl yapılıyor peki?? :)

    YanıtlaSil
  4. Ben Kiehl's markasının avakadolu göz kremini kullanmıştım, göz çevrem de tüm cildim gibi çok yağlı olduğundan bana pek iyi gelmedi o yüzden sana önerebilirim! Bir de çok klasik olacak clinique all about eyes serisinin kuru ciltler için "rich" versiyonu var onu da deneyebilirsin!

    YanıtlaSil
  5. canım ben göz kremi kullanmadım ama bi çok markayı kullananların genel yorumunu söyleyim çoğu marka yağ bezesi çıkarıyor ve sadece nemlendirme işine yarıyormuş.itsbeauty kadınlar kulübü ve melekler mekanından okuyup öğrendiklerimdi.

    YanıtlaSil
  6. casey;

    testerını denemiştim clinique richin,benim göz çevremde dahil oldukça kurumaya başladı, bende işe yaramadı:(

    burcu;

    benimde okuduklarım genelde öyle canım,kırışık için değilde göz çevresini rahatlatan dior hydra kullanıyorum şimdi ama kırışıklık karşıtı yeni bir ürün alıp almamakta kararsızım.

    YanıtlaSil
  7. strıvectın md tavsiye ederim 189 tl gibi bi şeydi ama 30 ml diğerlerinin 2 katı büyüklükte..

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: