Çarşamba

Saç bakımı ve cilt bakımı için kullandığım ürünler



soldan itibaren;


 1)Oriflame tender care protecting caramel  balm-15 ml;


normalinden tek farkı buram buram karamel kokusu, ben dudaklarımda ve tırnak etlerim sertleştiğinde kullanıyorum,gerçekten nem açısından muhteşem,tadı ise mmmmmm:)


2)tam 2 kutu oriflame tender care protecting balm classic stokladım:)-2x15 ml;


sade kokusuz ürün isteyenler için, bu ürünüde dirseklerimde ve kokulara hassas olduğum zamanlarda dudaklarımda kullanıyorum,ufacık şirin bir kutuda tam çantaya atıp çıkmalık,yer kaplamıyor,birinci kutuyu uzun süredir kullanıyorum hala yarısı duruyor.Yoğun kıvamlı olduğu için sürekli kullananları bile 3-4 ay idare eder.


3)Avon solutions plus+total radiance kil maskesi-75 ml


ben bu ürünü ilk önce banyo yaparken yüzümü ıslatıp uyguladım,bekletmedende yıkadım, 2 haftadırda yüzüme su olmadan direk uygulayıp yüzümde çember çizer gibi uyguluyorum,içerisinde ufak kil parçaları var ve peeling etkisi yaratıyor 5 dk da beklettim,sonuç yüzdeki ölü derileri temizlemede oldukça başarılı, banyodan çıkıncada Loreal koruma faktörlü  nemlendiricimden  yüzüme sürüyorum.


4)Oriflame Nature-Hair Oil-with %100 coconut oil-oriflame saç için doğal hindistancevizi 


yağı-(2 şişe) 2x100 ml


doğal yağlara merakımın olduğu bi zamanda almaya karar verdiklerimden ve şu an arayıp bulamadığım bir ürün,o yüzden 2 şişe aldım diye seviniyorum. Şişede, akışkandır bu kesin diye düşündünüz muhtemelen:)bende öyle düşünmüştüm, yanılmışım.Akışkan değil donmuş saf hindistancevizi yağı,şişede  olması bir dezavantaj çünkü kolanya şişesinde olduğu gibi bir akıtma deliği var, ürün donmuş halde olduğu için tıpasını çıkarıp,ince uçlu bir spatula ile alabiliyorsunuz.ürünü çıkarıp elinize aldığınız anda erimeye başlıyor:) Erimeye başladığında bir oh çekmiştim ne yalan söyliyim,öncesinde katı bir ürünü saçlarımdan nasıl arındırırım diye kara kara düşünmekteydim,yağ kıvamına döndüğü için elimdeki yağı saç diplerime kolayca uygulayabildim,boya olduğu için ve saçlarımı kestirmeye yanaşmadığım için saç uçlarım iyice incelmişti, aldığüm günden beri 10 gün aralıkla bu yağı saçlarıma sürüp yarım saat bekletip yıkıyorum,daha sağlıklı parlak hale geldiler, saçlarımın uçlarını kendim aldığım için ürünü kullandığım günden beri saçlarımda kırık arıyorum ama henüz bulamadım:)


EVET, üstte merak ettiğiniz ürünlerin hepsini açıklamış bulunmaktayım:)


NOT:
bu ürünleri yaklaşık 2 ay önce aldım. Aldığımda resimlerini çekmiştim ama postu için biraz sabrettim, deneyip fikir sahibi olmak istedim,en çok merak ettiğiniz varsa yorum kısmına yazın lütfen, sıralamaya göre açıklayacağım.



12 yorum :

  1. oriflame tender care protecting balm classic, bu ürünü pek çok kişiden duyuyorum sende memnunsun sanırım. iyice merak ettim şimdi:D

    YanıtlaSil
  2. hmm ben su hindistan cevizi yağlarını ve kil maskesini çok merak ettim.

    YanıtlaSil
  3. Adsız17:19

    canim coconut oil cok ilgimi cekti, burda yok oriflame markasi maalesef, ama begeniyorsan türkiyeye gidince artik alirim insallah : )

    YanıtlaSil
  4. kızlar üstte hepsini tek tek açıkladım:)

    umarım faydalı olur bilgiler.

    YanıtlaSil
  5. Canim sac uclarimi kendim aliyorum yazmissin ya, yani sac kiriklarini mi kendin kesiyorsun? Nasil beceriyorsun ya, benim de saclarim omuzlarimdan daha asagida ama oyle belime kadar uzun falan da degil de bir turlu kendim kiriklarimi alamam, arkayi falan nasil yapabiliyorsun sen? bi aciklarsan tam super olur yaa ???

    YanıtlaSil
  6. canım, benim saçlarımda fazla kat yok,topladığımda eşit hale geliyorlar, saçımı topluyorum, güneş ışığına çıkıyorum ve saçlarımı burgu şeklinde içe doğru kıvırıyorum,
    böylece kırıklar ortaya çıkıyor, kırılan kısımlarının 1-2 cm üstünden ufak makasımla kesiyorum:)

    YanıtlaSil
  7. en güzelide o zaten 2 ayda bir gidip kuaförde yaptırsak saçımız uzamaz acımasızlar daldırıyolar makası:( bende kendim kesiyorum aynı burgu yöntemiyle :D

    YanıtlaSil
  8. caramel balm çok ilgimi çektii karamel kokusu severim

    YanıtlaSil
  9. kitten;

    bende çok seviyorum karamelli olan herşeyi:)kışın özellikle duş jellerini,buram buram kokuyorlar.

    YanıtlaSil
  10. hindistancevizi yağı için hep çok katı denmiş ama bana gelen gayet akışkan kıvamda..acaba burada yahzılanları dikkate mi almışlar?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazın aldıysan sıcaklığa bağlı olarak sıvı hale dönüşür. Ben yaz aylarında güneşlenirken saçlarımın kurumaması için kullanıyorum. Güneşte 10 dk bırakınca tamamen eriyor. Saf bir hindistancevizi kışın tereyağı gibi donar.

      Sil
    2. Yazın aldıysan sıcaklığa bağlı olarak sıvı hale dönüşür. Ben yaz aylarında güneşlenirken saçlarımın kurumaması için kullanıyorum. Güneşte 10 dk bırakınca tamamen eriyor. Saf bir hindistancevizi kışın tereyağı gibi donar.

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: