Çarşamba

Tarocco Sicilian Red Orange Nemlendirici ve hikayesi







  





















çok kısa zaman önce tanıştığım bir marka,  Cali Cosmetic ürünü ve birde hikayesi var;

*Rapsi kasabasında yaşayan Barones Calimizin büyük dedesi zeytin ve portakal yetiştirdiği alanda yaptığı bir keşif sonrasında içi kırmızı olan bir portakala rastlamış.Sicilya lehçesinde tarocco nun manasının ''güzel''olduğunu ve bu isim verildiğinden bahsetmiş.(kan portakalı yada kırmızı portakalda deniliyormuş)

Ailelerinde her türlü ihtiyaçları için antioksidan özellikli cildi yumuşatan,yenileyen  ve tonlandıran bu portakalı hem yemişler ve zamanla kremini yapmayıda kafaya koymuşlar ki bu ürün ortaya çıkmış:)

bu ürünün bende toniği/daha hafif nemlendiricisi ve lipbalmlarıda var.kokusu tam bir portakal kokusu, hem yüzde hem ellerde rahatlıkla kullanılabilir. Doğal içerikli bir ürün,aşırı yağlı bir ürün değil.Ama tam bir nem deposu.bendekiler seyehat boyu, ürünlerin gerçek boyutu oldukça büyük ve yurtdışında 4-5 $gibi fiyatlardan satılıyor.

makyaj altında rahatlıkla kullanabilirsiniz, cildi anında yumuşatıyor ve canlandırıyor.Loccitane nemlendirici faciasından sonra bu ürünün verdiği hissi kolay kolay başka bir nemlendiricide bulamadım.


sitesine ve ürünlerine bakmak isterseniz; TIK TIK




In the town of Rapsi, in the provence of Francofonte,Sicily my great great grandfather Gesualdo Di Naro was about to make a special discovery. A farmer, he owned several orange and olive groves throughout the territory. One day walking through his fields he found an orange with a unique red color, sweetness and flavor. Tarocco (also know as "Blood Orange" and "Red Orange"), the first name given to it, meaningbeautiful in Sicilian dialect, was his discovery.
This fruit, rich in antioxidants, has been used by my family in the same way we use everything from our lands, internally and externally. It will leave your skin soft, replenished and toned.

7 yorum :

  1. ay ne guzelmıs bunlar
    off yazık bızımm paramıza ya

    YanıtlaSil
  2. böyle güzellikleri üretmeyi acilen durdurmalılar tatlım:) hemfikirim seninle bu maddi boyutu konusunda

    YanıtlaSil
  3. Ne kadar güzellermiş, mis gibide kokuyolardır^^ Fiyat konusuna hiç girmiyorum bile zaten :(

    YanıtlaSil
  4. J.d;

    hayatımda kokladığım en güzel portakal kokusu, bu üründen sonra portakal kokulu nemlendirici aşığı oldum, biri hariç tabi bath&body worksünki acaip ağır gelmişti.

    YanıtlaSil
  5. görüntüsü bile yetiyo gercekden bende ck seviyorum portakal kokusunu.

    YanıtlaSil
  6. çok cezbedici görünüyorlar, keşke burda da olsaydı :)

    YanıtlaSil
  7. Adsız01:20

    Bende var :D :D
    Çokta işe yarıyor yani çok mükemmel bir kokusu var ve söyledikleri gibi 10 saniye sonra falan anında yumuşatıyor..

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: