Perşembe

Golden Rose'dan Gelen Güzelliklerim

Bugün gelen kargoyla bu güzellikler geldi. Daha önce kurşun rengi ambalajı olan rimelini, terracotta allıklarını severek kullandığım Erkul Kozmetiğe ve Golden Rose'un ürünlerini bana ulaştıran Burçin Hanıma teşekkür ediyorum.






























Bana gelen 3 ürün;

*Golden Rose-Powder Blush-04-Bronze Rose
*Golden Rose-Matte Velvet Oje-No:105
*Golden Rose-12xWonder Lash Rimel-Black






























*Golden Rose Matte Velvet-105 oje; benim ilk mat ojelerimden oldu kendisi, o yüzden yeri ayrı olucak:),gönderilen renk yeşile çalan bir lacivert mavisi, size göstermek için  altına üstüne hiçbir şey sürmedim,tek katta rengini veriyor ve fırçası oldukça düzgün,şişe tasarımı konusunda mat seriye özel bir buzlu camdan şişe düşünülmesi ise ayrıca güzel, aşağıdaki resimde benim tırnaklarımda tek kat var. 

































*Golden Rose-12xWonder Lash Rimel-Black; şu an elimdeki rimelim bitmek üzereyken gelmesi beni çok mutlu etti, ben kurşun rengi ambalajı olan Golden Rose rimelini kullandığım için üniversite dönemimde hem fiyat hemde performans olarak çok memnun kalmıştım, fırçasının sıkı ve tombul olmaması altın rengi ambalajının tasarımı ise rimel seven biri için iyi düşünülmüş.Dolgunluk konusunda kabul etmeliyim benim sürekli kullandığım rimelimden daha başarılı.



*Golden Rose Powder Blush-04-Bronze Rose; terracotta allıklarının müdavimiydim zaten ama bana gönderilen bronze rose'a aşık oldum, ipek gibi yumuşacık, dokusu sıkı kolay kolay bitmeyeceği için seviniyorum, rengi ise ne şeftali ne bronz, ikisinin tam arasında, uzun zamandır aradığım sıcak tonlarda, içerisinde ışıltısı yok ve çok doğal bir görüntü sağlıyor. Makyaj çantamda yerini aldı bile:) altta sizin için bileğimdeki halinin resmini çektim, bileğimde allıktan başka bir şey yok sadece bir parmak dokunuşuyla aşağıda ki rengini aldı, ilerleyen zamanlarda yüzümde duruşunu da çekip yayınlarım.


4 yorum :

  1. Bana da bugün geldi :)) Rimel harikaaa yahu !

    YanıtlaSil
  2. naslı;

    tatlım bende çok beğendim verdiği hacmi, allık ise tam benim aradığım ton olunca bayıldım yaa,ojesinide bir elimin 5 parmağına sürdüm durup durup bakıyorum, insanın ilk mat ojelerinden olunca görgüsüzlüğü tavan yapıyo sanırım:)bende kide o durum şu an,bloğuna resimlerini koy bi an önce meraktan çatlarım ben:)

    YanıtlaSil
  3. bana da aynısından gelmiş

    YanıtlaSil
  4. mat oje serisini çok seviyorum.

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: