Cumartesi

Papaya aroması ve Vazelin içeren Lip Balm



NOT:öncelikle bugün yani 3 Aralık sevgili takipçilerimden nsysr ın doğum günü, o da benim gibi yay burcu sevecen bir insan,  bitanem iyi ki doğdun ailenle ve sevdiklerinle geçireceğin nice güzel yıllar diliyorum:)


Malum kış dönemindeyiz, ve dudak koruyucu lip balmlar ve yoğun nemlendirici içeren dudak onarıcı bakım stikleri çantalarımızda yerlerini aldı. Bende soğuktan dudaklarımı korumak için çantama bir tanesini atıp öyle çıkanlardanım.


resimde ki benim minik Agatha Ruiz De La PRADA-Papaya ismindeki lipbalmım. içerisinde vazelin var, gül kokusuyla karışık bir papaya aroması içeriyor. kokusu gerçekten harika, Made in Spain, yani İspanya üretimli bir fimanın ürünü kendisi.



genelde lipbalmlar 5-8 ml arasında değişir bu oldukça büyük onlara göre 15 ml, Türkiye de hiçbir yerde görmedim bu markanın satıldığını, bulursanız bir tane mutlaka edinin. dudak bakımında vazgeçemeyeceğim ve  kolay bulunmayan bir ürün.




hem ambalajı, hem kalitesi hemde kokusu muhteşem olduğu için benim favori lipbalmlarımdan birtanesi.


Diğer kullandığım lipbalmlarımada bir sonra ki yazılarımda yer vereceğim.

2 yorum :

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: