Çarşamba

Vanilya Club Aralık Kutusu Ürün Yorumlarım



Dün ürünlerim geldiğinde bir heves tüm ürünleri yayınlamıştım ama ürünlerle ilgili yorumlarımı denedikten sonra yapmak için sadece kutuya ve ürünlerin ambalajlarıyla ilgili resimlerini yayınlamıştım.


1 gün içerisinde tüm ürünlerle ilgili gözlemlerime gelirsek;(soldan- sağa)


* Bodysol SOS onarıcı dudak balmı; geçen ay  üye olanlara bu ürün gönderilmiş ben aralık kutusuna üye olduğum ve deneme fırsatım olmadığı için benim kutuma koymuşlar, nasıl bir ürün derseniz, koku olarak güzel, hindistancevizi kokuyor ama ağızda tuhaf metalimsi bir tat bırakıyor, ki ben dudak bakım ürünlerinde böyle ürünlerden hoşlanmam.


*Loccitane Organik El Kremi; cildi kuru olan birine gönderilebilecek en son ürünlerden biri, ki ben bilgilerimde bunu belirtmiştim üye sayfasında. nemlendirmiyor, tuhaf bir nane mentol kokusu var.


*Jane İredale Lip Plumper;  altın rengi minik ambalajıyla oldukça şık ve şirin duruyor ama sert bir yapıda sürerken kırılıcak diye korkuyorum, rengi morumsu tuhaf bir renk ama renk vermiyor allahtan, dolgunlaştırma olayına geçersek, dudaklarım ince değil, Lip fusion ve Sally Hansen gibi markalarında sıvı dolgunlaştırıcıları var ve bence dolgunlaştırma vaadinden bulunan hiçbir ürün işe yaramıyor, Burt's Bees metal kutulu olan dudak bakım ürünüm bile bundan daha iyi.Alırmıyım? almam.


*Jane İredale Suntan Pudra; renk olarak cildime uygun olsa bile pudrada güvenmediğim ürünleri kullanmayı sevmiyorum.Her ne kadar organik olsa bile.


*Nuxe Çok Amaçlı Yağ; yaz günü olsa, özel bir günde elbise giysem ve dekolte bölgeme sürsem bir nebze, ama kış ayında ,bana altın ışıltılı Nuxe yağ göndermeleri uygun gelmedi.


*Fruttini Lychee Vanila Body Spray; bence bu da yaz ürünü, duştan sonra sıkıp dışarı çıkmalık bir ürün, yanlış seçim, o kadar egzotik meyveli koku varken Lychee aromalı koku göndermeleri, ki egzotikler içerisinde hiç hoşlaşmadığım bir kokudur. Coty-Calgon ve Victoria's Secret Body Splashlarımın  yanında kalıcılık olarak oldukça sönük kalıyor.


*Priori Coffee Berry serisi; %98.5 natural demişler ama dün gece uyumadan önce serumunu  sabah temizleyicisini kullandım, akşam serumu açtım aman allahım nasıl tiksinç bir koku, bildiğiniz su şeker ve nescafe karışımının soğutulup bekletilmiş hali, denemiş olmak için sürdüm, yapışkan bir his bıraktı, serumlar nem deposudur ama bunun böyle bir özelliği yok, yattım sabah kalktım yüzümde hiçbir canlılık vs göremedim.İyiki gece sürmüşüm serumunu yoksa o tiksinç kokusuyla ortalıkta dolaşmayı kimse istemez.


Not; ürünlerin tek tek çekilmiş resimlerine bakmak için TIK TIK


ve bugün itibariyle Ocak kutusunu almamak için Vanilya Club üyeliğime son verdim, ilerleyen zamanlarda kendilerini geliştirip daha kaliteli ürünlerle karşımıza çıkarlarsa, belki yeniden  kayıt olabilir kutulardan satın alabilirim,işime yaramayacak ürünlerin sadece ambalajı çin 35 TL ödemek istemiyorum.

6 yorum :

  1. icel15:53

    35 TL BENCEDE YKSEK BEN BİR AY DAHA DENEYECEĞİM ; ÖNÜMDEKİ AYDA BU ŞEKİLDE GELİRSE ÜYELİĞİME SON VERECEĞİM. TAM BOY ÜRÜNLERİN OLACAĞINI SÖYLEMİŞLERDİ. ÜSTELİK TIRNAK ÜRÜNÜ KOYUYORLARSA BENCE HERKESE KOYMALILARDI

    YanıtlaSil
  2. çoğu kişi memnun değil ürünlerden takip ettiğim kadarıyla.luxybox var onu denemeyi düşünüyorum.20 tl ymiş bu arada..

    YanıtlaSil
  3. vucut spreyi dışında herkese aynı sey gelmiş üyelik yapmamıştım gördüğüm kadarıyla hiç yapmasam daha iyi

    YanıtlaSil
  4. canım haklısın bende kasımda urunlerı gorunce ıptal etmıstım, bu ayda gelenlerı gorunce hıc begenmedım.
    yakında yurtdışında cok duydugumuz glossybox gelıcek yalnızca ona abone olmayı dusunuyorum
    lilakutu yada luxybox'dan hıc umudum yok.

    YanıtlaSil
  5. Azimlibaykuş;

    canım,Lila kutunun yılbaşı kutusunda çok çeşit olucakmış onu merak ediyorum ben şimdi, luxyboxda tam açılmadı ama ben ondan iyi bir performans bekliyorum, glossybox ise aynen senin gibi gelsede neler sunacak görsek diye sabırsızlanıyorum:)

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: