Salı

Mucizevi Tangle Teezer, Gabrini Mirror colors ve Pasific Oje Serisi


Tangle Teezer markasını ve ne işe yaradığını daha önce duymayanlar vardır mutlaka, bu ürun geçen hafta elime ulaştı, gelmeden önce Şener Şenin filmerde bir vapura kamp kurup mucize jilet satma sahneleri canlandı gözümde:) bir tarak ne mucizesi yaratsın allah aşkına falan dedim. Geldiği gün ben dahil 3 kişi denemek için can attık. ilk önce ben ince telli kestirmeye kıyamayıp hırpaladığım saçlarım üzerinde denedim, -''aaa saçımı acıtmıyo lann'' oldum, lanlı lunlu konuşuyo bak şu terbiyesize demeyin, aile içinde lan lun olur:) sonra babam göz koydu ince telli ve yaşına göre gür olan saçlarında denedi, - ''bu saçları şekillendiriyo düzeltti benim inatçı saçlarımı''dedi:)ne kadar inatçı olabilir demeyin valla sabah uyanınca arka kısım ördek yavrusu gibi kabarıyo babişin saçlarının, akşam gelen kuzenide denek belledim malum onun saçlar aslan yelesi gibi üstüne birde dalgalı, onun yorumuysa ''acıtmıyo saçlarımı iyi açıyo bu saçlarımı, litfen bu benim olsun'' dedi. Pembiş tangle teezerımı kuzene vermedim onada sitenin adresini verdim, aramız bozulmadı korkmayın:) sitesinde bir çok üründe satılıyor bu nail art ojeleri diskleri damgaları falanda var,incelemek isterseniz yenilikmarketi.com Tık tık


Gabrininin bu 4 rengini geçen hafta oje krizine girdiğimde almıştım ama postu biraz gecikti:) gabrini mirror colors M 09- M 16 yı renklerine bayılıp satın aldım. Gabrini Pasific 37 ile  67 yi ise  simli oldukları için nail artta ve süslemelerde kullanırım diye aldım, iyi ki almışım anında kuruyorlar ben bu kadar hızlı kuruyan oje görmedim.



2 yorum :

  1. Adsız15:27

    Kiz ben saclarimi acmakta hic problem cekmiyorum,The Body Shop´un Paddle Brush´unu kullaniyorum, sadece zor acilan saclar icinmi bu tarak acaba? Ilginc bir görüntüsü var, sirf onun icin bile alinir aslinda ; )

    YanıtlaSil
  2. viva;

    şekerim kolay açmasının yanında hiç acıtmıyo bu tarak saçı tararken saç diplerine masajda yapıyo, yeni saçların cıkmasına bi faydası olur herhalde saç derisinde bi kan dolaşımı meydana getiriyo,tatlı tatlı saç derisini kaşıyo:)

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: