Cuma

Günün Güzellikleri ve Mutluluk Duygusu



Bazen gün içinde beni mutlu eden şeyleri paylaşmak için can atıyorum ama gün sonunda anlıyorum ki resim çekmemişim ve hatıra olabilecek şeyleri kayda almak için artık geç olmuş.Bugün bunu yapmasaydım pişman olacaktım. Mutsuzluğa bir çok şey iyi gelebiliyormuş en ufak denilebilecek şeyler. Mesela; minik bir biscolata coco chips, bir flormar ultra lasting 07 ojeli parmaklarla yenirken haz verebiliyormuş. Tabi günün yağan karı eşliğinde bunlar yapıldıysa hayata dahada keyif katılabiliyormuş.


Aslında mutlu olmak için çok sebebim olduğunu fark ediyorum, böyle zamanlarda, o yok bu yok demiyorum. Aç gözlülük yapmıyorum. Bana verdikleri için şükretmenin ne demek olduğunu hatırlıyorum. Böyle zamanlarda  bir şeyleri ellerimle tutarak yemenin ayrı bir keyif olduğunu, oje sürebilecek parmaklarım var ve karın güzelliğini izleyebilecek gözlerim var, bu karda soğukta yaşayabileceğim bir evim var ve sokakta değilim diye yaratıcıya bir kez daha teşekkürlerimi gönderiyorum. Ve gerçekten çok iyi geliyor.Nasıl ki iyilik yapan yada bize bir şeyleri hatırlatan insanlara teşekkür ediyoruz tıpkı bunun gibi, sizde deneyin, hiç şikayet etmeden sadece şu an ki durumunuz için... daha fazlasını istemek yerine, bunlara sahip olmayan insanlar için dua ederek işe koyulun.


En önemliside bunları sizinle paylaşmak benim için ayrı bir mutluluk...sizi mutlu eden şeyleri ve  mutluluğunuzu benimle paylaşırmısınız?

3 yorum :

  1. Ne güzel anlatmışsın. Beni hayatta en mutlu eden sey (belki yarın okudugum sehire dönmemin buruklugundan olsa gerek) ailemin yanı benim mutluluğum:)Sonra saglıklı oldugum zamanın kıymetini malesef hep hastayken anlıyorum. Basarılı oldugum bir ders yada sevdiğim insandan duydugum güzel sey...bunlar güzel seyler sanırım:))

    YanıtlaSil
  2. şuan beni mutsuz eden tek şey kaynanamla aynı evde yaşıyo olmak tesellim ise inşallah yazın ayrılacak olmak..ama bunuda şükür sağlıklı bir oğlum beni seven bir eşim var allah herkese hidayet nasip etsin doğru yoldan ayırmasın inşallah...kandilinide tebrik ederim..

    YanıtlaSil
  3. biskolatayı yesem mutlu olurmuyum bnde :/
    deneyecektim param yoktu cebimde alamadım bile:)
    ama pia frambuazlı ve egzotik olanını dene derim çok güzelllerrr:)

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: