Pazar

Hafta Sonu Alışverişi(1)Gezgo'dan Lacivert-Kırmızı Oxford Tarzı Ayakkabı

Şu aralar kırmızı deliliği denen bir döneme girmiş bulunmaktayım, içerisinde kırmızı var dendiğinde ''oyyşhh hemen at sepete'' diyorum.Çok normal değilim yani şu ara. Kırmızı merakı bir ergenliğe girerken vardı bende şimdi ne oldu da depreşti anlamıyorum. Hiçbir ayakkabımda kırmızı tonu az bile olsa yoktu, kırmızının da bir tonu bulunsun diye sırf ayakkabı alırmı insan :) ojelerle bu kırmızı aşkım doruklara ulaştı, kırmızı kıyafet ve çanta ayakkabılara kendimi dahada vurmadan ojelerle bunu bastırmak daha mantıklı geldi ve bol bol golden rose storedan oje aldım.



Üstteki resimde yer alan oxford tarzı topuklu ayakkabı, bununda kenarından kıyısından kırmızı içermesi ve lacivert topuklu bilekte bir ayakkabı arayışım sonucunda , yeni açılmış,kaliteli bir hizmet vadeden gezgonun sitesinden sipariş ettim. Biraz buğulu çıktığı için ürünün tam görseline buradan bakabilirsiniz TIK TIK
*Açıkçası 50 tl ve üzeri siparişlerde kargonun bedava olması
*Kaliteli hizmet vaad etmeleri,
*uygun fiyata gündelik olarak kulanılabilecek ayakkabıların olması,
*ve akşam 5 e kadar olan siparişlerde aynı gün kargoya teslim etme prensipleri,

Benim gezgo dan ilk alışverişimi yapmamdaki en büyük etkenlerden :) şık tasarımlı ve uygun fiyatlı ürünler var ve bir çoğununda stokları hızla tükeniyor, bence elinizi çabuk tutun, siteye buradan gidip ürünleri yakından inceleyebilirsiniz;  www.gezgo.com

salı günü elimde olur  diye tahmin ediyorum,yarın kargolamayı yaparlarsa yakın çekim resimlerini de gelince mutlaka paylaşırım.



4 yorum :

  1. İyi günlerde kullan canım , çok beğendim ben . oxford delisiyim zaten :D

    YanıtlaSil
  2. sağol canım benim:) bendede başladı bu delilik kıhkıh:))

    YanıtlaSil
  3. maskülen tarzın vazgeçilmezi :)
    renk geçişleri filan harika iyi günlerde kullan canım

    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. darkolivee;

    sağol tatlımmm:) bende vuruldum bu ürüne umarım resimdeki kadar şıktır ve hayal kırıklığı yaşatmaz bana.

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: