Cumartesi

La Roche-Posay Parabensiz Nemlendirici 29 Şubata Kadar İndirimde



















Daha önce kullandıklarım arasındaydı La Roche Posay, cilt bakım ürünlerinde tercihim eczanede satılan ürünler olduğu için bir müddet kullanmıştım. Kullandığım dönemde çokta memnun kalmıştım, ama cilt bakım ürünlerinde seçenek çok olunca farklı markaları da denemeye yöneldim.Benim için kozmetik ve cilt bakımında önceliği olanlar paraben içermeyen ürünler. Bu nemlendiricide de paraben yok bu bir artı ürünü kullanmak için.Son kullanma tarihi ise üzerinde yazıyor, 08.2014 bendeki, kullanım ömrü oldukça uzun. Birde çok güzel bir kokusu var.Üstte gördüğünüz 2.resimde bir kısmını dağıttım verdiği nemi görebilmeniz ve yapısı hakkında fikir edinmeniz için. Sağlıklı ve ışıltılı bir görünüm sağlıyor.


Benim kullandığım La Roche Posay Hydreane Riche (çok kuru ve kuru ciltler için), normal ve karma ciltler  LaRoche-Posay Hydreane Legere yi kullanmalı. Birde haberim var 29 Şubata kadar bu iki üründe indirimde. 40 ml; 29.90 tl yerine 19.90 tl ye, kaliteli ve iyi bir nemlendirici arayanlara, makyaj bazı olarak parabensiz bir ürün kullanmak isteyenlere gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. indirimli fiyatlarla satışı geçerli olan site; 

http://www.onlineeczanem.com/?urun-3041-La-Roche-Posay-Hydreane-Riche-Cream-40-ml.html

http://www.onlineeczanem.com/?urun-3040-La-Roche-Posay-Hydreane-Legere-40-ml.html

Daha önce kullandığım ve memnun kaldığım bir markanın ürünüyle beni yeniden buluşturan;
 Loreal Türkiye ' ye ve Aslı Hanıma çok teşekkür ediyorum.


***Loreal Türkiye tarafından gönderilmiştir, daha önce kullandığım bir ürün olduğu için  yorumum tamamen objektiftir.

4 yorum :

  1. Bu ürünü kullanmış biri olarak gerçekten de çok memnun kaldığımı söyleyeyim öncelikle.Ben Legere'ı kullanmıştım.Peki bu fiyat eczanelerde ki fiyatı mı olacak?

    YanıtlaSil
  2. selam.. ben almak istiyorum bu markadan, ama nette bikaç yerde baktım indirimli fiyat yok, nereden alabilirim?

    YanıtlaSil
  3. bende araştırdım ama bir çok sitede fiyatlarda değişiklik yok kızlar,muhtemelen bir kaç güne eczanelerin internet sayfalarınada yansır, birde onlineeczanem.com dan Gökhan beye soriyim ben,indirimleri sayfalarına yansıtacaklarmı yada nereden satın alabilirsiniz diye, bilgi alınca buraya yorum bölümüne yeniden yazarım.

    YanıtlaSil
  4. 19.90 tl lık kampanya onlineeczanem.com sitemizde aktifdir

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: