Salı

Nail Art Denemesi ve Bitkisel İçerikli Lip Balm Palladio




Alix avienin mini ojelerinden olan shineplus lacivert ojesiyle uzun zaman önce aldığım ama denemediğim desenlerden birini deneyip resimledim, ojenin iyi yanı parlaklığı ve fırçasının küçük olmasına rağmen sürülüşü güzel, 2.katta rengini veriyor, küçük şişede olmasıda oje bitiremeyenler için oldukça iyi, ama benim gibi 200e yakın ve daha fazla ojesi olanlar için kötü bir yanı daha var çok çabuk koyulaşıyor ve şişesinde donuyor.Nail art desenini uyguladıktan sonra yine shine plus serisinden sarı ojeyle çiçeklerin ortasına şöyle bi nokta kondurdum, papatyamsı bişi oldu böylece, üstünde tek kat cila atınca oldukça şık bir desen ortaya çıktı.





Palladio; markasını daha önce bilmiyordum lilakutudan gelenler arasındaydı, böylece bitkisel içerikli renk veren bir lip balmla da tanışmış oldum.Bana gelen renk sangria, görüldüğü gibi dudakta çok koyu bir renk vermiyor. Bitkisel olması benim için bir artı, dudaklara nem vermesi orta düzeylerde ,sürümü kolay ve kokusu tıpkı yağmurdan sonra yıkanmış toprak kokusu gibi. Bu ara sık sık kullandıklarım arasında.Lilakutuda ki fiyatı yanlış hatırlamıyorsan 18 tl gibi bir şeydi, araştırdım başka satan bir yer bulamadım. Lilakutudan Satın almak isteyenler için farklı renk seçenekleri de mevcut, buradan diğer renklerine de bakabilirsiniz ; Lilakutu Tık Tık

1 yorum :

  1. evet çok güzel bir ürün ppiyasada satılan nemlendiricilerden bin kat iyi çok hoş bir kırmızılık veriyor iyi ki almışım lilikutucuğu :)

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: