Cumartesi

Nuxe'den Huile Produgieuse çok Amaçlı Kuru Yağ ve Kullanım Alanları



Kullanana kadar bu tarz şeylerin fayda edeceğine inanmayan biriyim, bu tür ürünleri kullandıktan sonra olumlu yada olumsuz fikir edinebiliyorum.İlk geldiğinde içerisindeki ışıltıdan fazlasıyla korktum, sanki yüzüme yapışacakmış ta hiç çıkmayacakmış gibi geldi içindeki ışıltılar. 































*normal düz olanı da var, piyasada ama bu ürün ayrı bir güzel.
*İçerisindeki ışıltılar günlük kullandığınız ışıltılı allıklardan farksız iyice dağıttığınızda.Tabi yüzünüzde kullanacaksanız.gelelim bu ürünü benim hangi alanlarda kullandığıma;


*Bu ürünü makyaj altına direk uygulayabilirsiniz.
*Günlük nemlendiricinizin içine bir çay kaşığı yada daha az bir miktarda karıştırdıktan sonra  yüzünüze nemlendiriciyi uygularsanız,yüzünüzde daha canlı bir görüntü elde edebilirsiniz.
*saç maskenizin içine katarak 20 dk bekledikten sonra saçlarınızı yıkarsanız daha yumuşak saçlar elde edebilirsiniz.
*saçlarınız kırılıyorsa, sadece saç uçlarına sürüp 15 dk sonra yıkarsanız kırılmaları azaltabilirsiniz.
*krem allığınıza bir damla damlatarak makyajınızı daha canlı hale getirebilirsiniz.
*renksiz yada mat krem rujlarınızın üzerine damlatarak dudaklarınıza da bakım yapabilirsiniz.
*içerisindeki yağlar doğal olduğu için iyice yıkanmış bir rimel fırçası yardımıyla kirpiklerinize bakım yapabilirsiniz.
*Selülit yada bacaklarınıza bakım yapmak istiyorsanız bir miktar nuxe yağı, selülit kreminizin yada vücut nemlendiricisinin içine karıştırarak  bacaklarınıza masaj yaparak uygulayabilirsiniz.


*Yüz, vücut ve saç bakımı için önerilen bu çok amaçlı yağı, yüzde 96 doğal içeriğiyle cildi beslemek, onarmak, güneş sonrasında yatıştırmak için kullanmak mümkün.
içeriğinde neler var diye merak ederseniz… Yüzde 30 oranında makademya, fındık, hodan, sarı kantaron, tatlı badem ve kamelya’dan oluşan 6 değerli bitkisel yağ kokteylinden oluşuyor. Ayrıca kuru yağ teknolojisi sayesinde cilt yüzeyinde yağlı his uyandırmıyor. 


*Genel itibariyle eczanelerde satılıyor, her ne kadar dökmeli şişesinin kullanımda zorluk çıkarmasına ve fiyat olarak çok uygun olmamasına rağmen güzel bir ürün.

3 yorum :

  1. istiyorum ben de bu üründen artık her yerde görüyorum. merak ettiğim birşey var nemlendiricinin içine karıştırıyorsun ya yağlanma yapıyor mu gün içinde ? cildim kuru benim gün içinde pul pul oldugu zamanlar oluyor nekadar nemlendirsem de. o yuzden almak istiyorum.

    YanıtlaSil
  2. Kozmetik Deneyimleri;

    benimde cildim kuru canım, kışın dahada kuruyor, ürün yağlı bir kıvamda değil diğer doğal yağlar gibi yağlı bir his kesinlikle olmuyor, nemlendiricinin içine bir çay kaşığı koyuyorum ben ve yağlanma parlama gibi bir sorunla hiç karşılaşmadım

    YanıtlaSil
  3. Adsız10:52

    Kesinlikle şişesi çok kullanışsız. Ben spreyli bir şişeye koydum. Özellikle saçlarım için kolaylık oldu.

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: