Cuma

Huiles Baumes Organik Cilt Bakımı ve Kozmetik Ürünleri

Organik cilt bakımı denince , ürünlerini merak ettiğim Huiles Baumes ürünleri uzun bir süredir aklımda olanlar arasındaydı. canpolkozmetiğin distirübütörlüğünü yaptığı bu markanın ürünleri şu nitelikleri taşıyormuş;


* 100 % Ecocert ve Bio sertifikalı, parabensiz dermakozmetik ürünleri.

*100 % doğal ve cosmebio sertifikalı bitki özlerinin arasından sıyrılan özel bir kuşburnu türü olan Şili Yaban Gülü içeriyor.Bu mucize bitki cildi onarıcı, iyileştirici, besleyici ve yatıştırıcı özellikleri ile büyük önem taşıdığı belirtilmektedir.


*Kozmetik ürünlerinin ve bitkisel yağlarının hepsi sertifikalı, kanserojen ve alerjen olabilen paraben tipi koruyucular, PEG’ler, sentetik renklendirici ve parfümler, petrol türevleri içermez. Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. 

*organik içerikli, parabensiz ve hayvanlar üzerinde denenmemiş olması bu markaya sıcak bakmamı sağlayan etkenlerden en önemlileri.

*HuiLes Baumes' in sitesinde tüm ürünlerin özelliklerine kullanımına ve içeriklerine ayrıntılarıyla yer vermişler.


 *Canpol Kozmetik markasına güvendiği için denemeden almak istemeyenler için numune gönderimi de yapıyor.Sayfasında numune talep formu da yer alıyor. 20 marttan sonra numune gönderimleri devam edecek.

*Memnun kaldığınız yada satın almak istediğiniz ürünleri birçok seçkin eczanede mevcut kendi sayfasından hangi eczanelerden satın alabileceğiniz hakkında detaylı bilgi var.





ürünlerle ilgili detaylı bilgilere ulaşmak için Huiles Baumes'in sayfası;  huilesbaumes-turkiye Tık Tık


bana gönderdikleri numuneler için canpol kozmetiğe teşekkür ediyorum, numunelerin resimleri;































Not: Basın Ürünüdür.



4 yorum :

  1. BNDE İSTEdim banada geldilerde daha kullanmadım bile işsizliğimden dolayı içimden gelmiyor hiç bir şey tazminat muhasebe bir sürü yorucu işler var.. sadece gece kremini kullandım sabah bile yımışakyımışaktım :)

    YanıtlaSil
  2. alpine sos balm mühteşem bir krem yok böyle bir krem
    bahar alerjim hastalığa çevirdi dudaklarım bile kurudu gece sürüyorsun sabaha bebek poposu gibi yumuşacık oluyordu..

    YanıtlaSil
  3. Bende istiorum ya

    YanıtlaSil
  4. MERHABA SİTEYE ULAŞILAMIYIR ÜRÜNLERİ MERAK EDİYORUMÖZELLİKLE SERUMLARINI NASIL ULAŞABİLİRM?

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: