Perşembe

Agatha Ruiz De La Prada Lip Balm


Çok bilindik bir kozmetik markası değil, aslında bu ürünü üreten firmanın da asıl işi kozmetik değil, modaya ve tasarıma önem veren bir markanın her alanda markalaşma isteğinden doğmuş bir lip balm. Kozmetik olarak sadece bu lip balmın çeşitleri ve piyasaya sunduğu parfümleri var.
Farklı meyve aromalarını içeren vazelin ve E vitamini içeren metal kutulu bir dudak bakım ürünü,  şekerli ve yapışkan bir ürün olmadığı için tırnak etlerini yumşatmadada kullanılabilir kendi kanaatime göre.

 Parfümleri ve lipbalmları İspanya da üretiliyor.Ürünün  albenili yanı, tabi ki metal kutuları ve birbirinden güzel kokularının olması.


Görselde yer alan kiraz aromali olan, Agatha Ruiz De La Prada Cereza, diğer lipbalmların 3 katı büyüklükte, 15 ml kolay kolay bitiremeyeceğiniz lipbalmlardan yumuşatma ve nemlendirme konusunda hakkını veren bir ürün. 

Şu an kullandıklarım arasında olan daha önceki yazımda bahsettiğim Agatha Ruiz Papaya aromalı ürünü ve diğer çeşitleri merak edenler buradaki yazımı inceleyebilir; 


Buradanda markanın yaratıcısının sitesine gidip tasarımlarını inceleyebilirsiniz;



2 yorum :

  1. Peki nerede bulabiliriz bir fikriniz varmı acaba türkiyede satılıyormu biryerlerde? Kız arkadaşıma hediye almak istiyorum da..

    YanıtlaSil
  2. Merhaba İbrahim Bey, kız arkadaşını bu kadar düşünen ve değer veren birine bunu söylemek istemezdim gerçekten ama malesef Türkiye de satışının yapıldığı bir yer yok. Yurt dışı seyahatlerimde temin edebiliyorum bu markanın ürünlerini.

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: