Perşembe

Raen Bitkisel Anti-Selülit Vücut -Masaj Yağı ve Bitkisel Yosun Sabunu




Raen  Spa & Natural Care ürünleri  ile aslında bir tesadüf eseri karşılaştım ve ürünleri hakkında detaylı bir araştırma yaptım. Swissotelin olduğu yerler dahil olmak üzere bir çok seçkin otel ve bazı eczanelerde ürünleri mevcut, yerli bir marka olması, bitkisel içerikli ürünler üretiyor olması ve ürünlerin el yapımı olması raen ürünlerini tercih etmede öncelikli sebeplerden biri.

Bitkisel aromaterapi yağları,sabunlar ve cilt bakım ürünlerinde gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz, şimdiye kadar hiçbir markada görmediğim kadar zengin ürün içeriğine sahip.Doğal Vücut peelinglerinden yüz maskelerine, organik şampuanlarından organik güneş yağlarına kadar sayamayacağım kadar ürün çeşidi mevcut. 

Tabi sadece bayanlar düşünülmemiş, bayların kullanımı için bitkisel tıraş  bakım yağı ve vücut bakımında kullanabilecekleri yağlarda var . Kısacası hem bayanların hemde erkeklerin yüz ve vücut bakımında kullanabileceği bitkisel içerikli her ürün raen tarafından özenle üretilmiş. Merak edenler; Raen'in  diğer ürünlerini de kendi sitesinde daha detaylı  bir şekilde inceleyebilir ve sol kısımda yer alan kutucuklara cilt tipini işaretledikten sonra kendisi için en uygun ürünleri satın alabilir ; www.raen.com.tr
* Şu an her yerde bulamayacağınız bir marka ama markanın kendi sayfasında üst kısımda yer alan üye girişi bölümüne tıkladığınızda bilgilerinizi doldurup raen 'in sayfasına kayıt olup ürünleri satın alabiliyorsunuz.
*Site o kadar detaylı ve ince düşünülmüş ki; mesela en üst kısımda yer alan yeni bir bölüm var, ''kişiye özel'' olan bölüme tıklayıp kendi zevkinize, ihtiyaçlarınıza yada cilt tipinize göre kendinize özel üretilen ürünleri satın alabiliyorsunuz.

*Yine bu bölüme tıkladığınızda; ''raen hediye'' kurumsal veya kişisel hediye paketleri oluşturup satın alabiliyorsunuz.

*Fiyatları organik ürünlere göre oldukça uygun, kendine ve cildine değer veren herkesin satın alabileceği değerlerde.

*Ürünlerin içeriği,kullanımı, gramajı gibi birçok  detaya her ürünün kendi sayfasında ayrı ayrı yer verilmiş.

*Birde her ürün resminin  alt kısmında ''meraklısına not'' var :) bu kısma gerçekten bayıldım çünkü içerikte kullanılan ürünlerin ayrı ayrı nerelerde kullanıldığı ve nelere iyi geldiği hakkında açıklamalar içeriyor.Çok öğretici ve çok eğlenceli bir detay olmuş

*Gelelim benim aldığım 2 ürüne içeriklerine ve detaylarına.



Bitkisel Anti-Selülit Vücut ve Masaj Yağı
Yasemin, Sardunya, Portakal ve Bergamot yağlarının karışımıyla hazırladığımız anti-selülit yağını masaj yaparak vücudunuza uygulamanızı tavsiye ederiz.
Kullanım bilgileri:
En etkili bakım için kullanım öncesinde RAEN Bitkisel Losyon uygulamanız tavsiye edilir. Özellikle banyo sonrasında cildiniz nemini kaybetmeden kullanabilirsiniz.
İçeriği: Yasemin, Sardunya, Portakal ve Bergamot yağları, Fındık yağı, Ayçiçeği yağı, Tatlı badem yağı
Cilt Tipleri: Hepsi
Net Ağırlık: 200 gr. 

Bitkisel Yosun Sabunu
Yosun sabunu selülit için oldukça etkilidir. Cilde duruluk ve ferahlık verir. Denizden aldığı mineraller deriyi dinlendirir ve ona parlaklık kazandırır. Ölü derilerin atılmasını sağlar.
Kullanım bilgileri:
RAEN sabunları suda %100 çözünmektedir ve pH dereceleri 7.5’tir. Saf ve baz yağların faydaları için köpüğü cildinizde minimum 5-10 sn. tutmanızı öneririz.
İçeriği: Fındık yağı, Hindistan cevizi yağı türevleri, Palmiye yağı türevleri, şeker (glikoz türevli), Su, Gliserin, Yosun özü, Yosun
Cilt Tipleri: Hepsi
Net Ağırlık: 100 gr. 



Paketleme konusunda bile o kadar doğal ve özenli bir marka Raen, karton kutusu, kese kağıdı içerisindeki ürün bile ayrıca paketlenmiş. Sitesinden alışveriş yaptığınızda size bu şekilde ulaşıyor.

 *Kargolama konusunda ise benim gibi sabırsız olanlar, satın aldığınız ürünler o gün kargolanıp ertesi gün elinizde oluyor.





Bitkisel Yosun Sabunu (El Yapımı); 

Her banyoda duş jelleri kullanmak yerine vücudunuzun ph değerini koruyan doğal içerikli sabunlar kullanmanızı öneriyorum. Böylece cildinizi erken yaşlarda kurutmamış ve nem seviyesini korumuş olursunuz. 
Doğal içerikli ve el yapımı olan bu raen sabunların fiyatı 12 TL ydi. 100 gram olduğu için her banyoda kullansanız bile uzun süre yeter.
Ölü deriyi atmak ve  bir yandan da içerisindeki doğal yağlarla vücudunuzu nemlendiren bir sabun istiyorsanız mutlaka cilt tipinize ve ihtiyacınıza göre diğer çeşitlerine de buradan göz atın; Raen El Yapımı Bitkisel Sabunlar



Bitkisel Anti-Selülit Vücut ve Masaj Yağı ( El Yapımı);
Malumunuz selülitinizin olmaması bundan sonra olmayacağı anlamına gelmiyor, düzensiz beslenme, hareketsizlik ve vücudunuza gereken özeni göstermediğinizde kolaylıkla oluşabilir. oluşumunu engellemek yada azaltmak sizin elinizde.  Her banyo sonrası  veya günlük olarak bu ürünü kullandığınızda var olanları azaltabilirsiniz. 

Tek olarak kullanabileceğiniz gibi Raen losyonunuza bir kaç damla ekleyerek de vücudunuzun nem ihtiyacını karşılayabilirsiniz. İçeriği tamamen doğal yağlardan oluşuyor.Kulanım açısından ise pratik bir şişe tasarımı var.

Fiyatı; 32 TL, aktarlarda kalitesine güvenmediğimiz markaların 8-9 TL' lik minik şişelerini alıp yan etkilerine maruz kalmaktansa ,200 ml  olan bu ürünün fiyatı bence çok çok uygun.


Ürünlerin satıldığı yerlere yakınsanız eğer gidip tek tek inceleyin derim, hem yosun sabunu hemde anti selülit masaj yağı o kadar güzel kokuyor ki, benim gibi koku duyarlılığı yüksek olanlar için ayrı bir keyif demek bu.

siteyi ve ürünleri incelemek isteyenler, doğal ve el yapımı ürünleri kullanmayı tercih edenler buradan siteye geçip Raen ürünlerini tüm detaylarıyla inceleyebilirsiniz; www.raen.com.tr

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: