Salı

Bare Minerals Prime Time Foundation Primer


Yaz aylarında fondetensiz asla diyenler ama akşama kadarda kalsın diyenler için makyaj altı bazı olarak primer kullanabilir.

Bende çok sık olmas ada şu dönemde fondötene elim giderse bu ürünü fondöten altına  uyguluyorum. Jel kıvamında Bare Minerals ın bu fondöten primerı, yüzünüze sürüp dokununca ipek gibi bir his bırakıyor parmaklarınızda. Sprey başlığı sayesinde oldukça hijyenik ve nohut kadar bir miktarı tüm yüz için yeterli.

Farımın daha uzun süre ve capcanlı kalması içinde göz kapaklarıma uyguluyorum, farın tam rengini yansıtıyor ve ben silmedikçe tüm gün aynı formda kalıyor.




Ürün 30 ml ama kararında kullanıldığında çok uzun süre yetecek bir ürün, zaten primer olduğu için bol bol sürme gibi bir derdinizde olmuyor.



Üstteki resimde göz makyajım için  kullandıklarım;

*Göz altı kapatıcısı yok
*Bare Minerals Prime Time Primer
*Nina Ricci Black Eyeliner
*MeMeMe England Make up Palette- (White and Blue Eyeshadow) Beyaz ve mavi farını kullandım.
*Max Factor Master Piece Mascara

Primerda siz hangi markaları tercih ediyorsunuz ? Şundan memnun kaldım veya şunu denedim çok kotüydü dedikleriniz var mı?

2 yorum :

  1. Adsız10:02

    Ysl oil free primer

    ve ben nye final seal kullanıyorum ikisinden de memnunum ama ben ysl yaz için final seal kış için ysl oil free primer tercih edilebilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tatlım ysl denemiştim aslında kafamda bu bittikten sonraki seçenekler arasında o da vardı, nye final seal i nereden temin ediyorsun? Türkiyede yok çünkü

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: