Perşembe

Ozoxlive Profesyonel Cilt Bakım Jeli- Bitenler


Ozoxlive daha önce kutumdan çıkanlar arasındaydı, kış aylarında bu ürünü kullanıp aşağıda gördüğünüz üzere tamamını bitirdim.

Gelelim ürünümüze; 

*Kutudan ilk çıkıp elimin üstüne sürdüğümde saf oksijenin ağır kokusuna dayanamayıp çok sık kapağını açmadığım dolaplarımdan birine tıkıştırdım.
*Sonra düşündüm taşındım sırf israf olmasın dite, bu ürünü banyo öncesi masaj aletimle vücuduma uygularım dedim. Ve iyi kide düşünmüşüm.

*Her banyo öncesi bacaklarıma ve karın bölgeme sürdüm ve watsonsdan aldığım tırtıklı masaj aletimle bacaklarıma 20 dk masaj yaptım. Üzerime taytlarımdan birini giydim ve bir yarım saat kadarda öyle bekleyip kendimi banyoya attım. Tabi kokudan arınmak için kese yapmak gerekiyor.

*İçerisindeki yağlar sayesinde cildi nemlendirmesinin yanında masajla uyguladığım için ciddi anlamda güzel sonuç verdi. 

*Yüzümde denemeye cesaret edemedim hiç ama kullananlar cildinin yumuşacık olduğunu söyledi, ben maalesef bacaklarıma sürdüğüm zaman bile o yarım saati zor geçirdim.

*Ama bacaklarında dolaşım sorunu olup selülit için kullanmak isteyenler mutlaka denesin masajla birlikte bir süre beklemek şartıyla tabi ki.

*Ürünü tekrar alırmıyım; şu an feci bir sıkılaştırıcı ve bakım ürünü stoğum var, yaz henüz bitmediği içinde sanırım saf oksijen kokusuna dayanmam mümkün diil hele ki şu mübarek aylarda, ama kışın alacaklarım listesinde bu üründe var.

*Ürünü nereden satın alabiliriz diyenler içinde lilakutu ve ozoxlive'in kendi sitesini ziyaret edebilirsiniz, her ikisinde de satışı gerçekleşiyor.




Ürünün Özellikleri ve Vaad Ettikleri:


Ozoxlive profesyonel cilt bakım jeli, bünyesinde cilt ve cilt altı doku sağlığı için gerekli olan: tamemen doğal ürünlerden elde edilen vitamin, mineral ve eser elementlerle birlikte biyolojik aktif oksijen molekülü içermektedir.
Ozoxlive: vucutta uygulandığı bölgede mikrovasküler dolaşımı artırarak cilt altına yüksek oranda oksijen taşır. dokulardaki hücresel aktiviteyi ve lenfatik drenajı artırarak toksinlerin hızla uzaklaştırılmasına yardımcı olur. Ayrıca hücre yenileme, nemlendirici ve anti-septik özelliklerinede sahiptir.
Ozoxlive: Dolaşım bozukluğuna bağlı oluşan tüm cilt ve cilt altı dolu hastalıklarında klasik tedavi yöntemleri ile birlikte yada tek başına uygulanabilen doğal bir üründür.
Ozoxlive bir ilaç olmayıp tamamen doğal bir ürün olduğundan, ısı farklılıklarından dolayı form değişikliklrine uğrayabilir. Böyle durumlarda ürünü kısa bir süre ılık su yada avuç içinde tutarak tekrar kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. Ozoxlive'nin kendine özgü kokusu doğada bulunan aktif oksijen kokusudur. Bilinen hiçbir yan etkisi olmayan Ozoxlive oda sıcaklığında muhafaza edilir.
Ozoxlive profesyonel cilt bakım jelini cildinizi temizledikten sonra günde iki kez düzenli olarak uygulayınız. Tüm cilt tipleri için uygundur. göze temas ettirmeyiniz.

 FAYDALARI;

  • ANTİ-AGIN AFTÖZ LEZYOLARI-UÇUKLAR
  • SELÜLİT YATAK YARALARI
  • KIRIŞIKLIK YANIKLAR VE GÜNEŞ YANIKLARI
  • AKNE, EGZAMA, SEDEF ÇATLAKLAR (DUDAK, AYAK, TOPUK)
  • CİLT LEKELERİ TER VE AYAK KOKUSU
  • PİŞİKLER KAS AĞRILARI
  • CİLT MANTARLARI BEL-BOYUN-DİZ AĞRILARI
  • CİLT İLTİHAPLARI BÖLGESEL ZAYIFLAMA
  • HEMOROİD-FİSSÜR KESİK, SIYRIK VB.


 Tüm cilt ve cilt altı doku hasarlarında kullanılan, tamamlayıcı doğal bir üründür.

4 yorum :

  1. inanılmaz bir ürün romatizmal ağrılardada birebir
    yüzünede sürebilirsin hatta göz altı morluklarında bile açılma sağlıyor. lilakutuda orjinal boyu çıkmıştı. hala yarısı duruyor kullanamaya kıyamadığım ürünlerden biri azar azar kullnıyorumm artık.
    kullanacakların aklında hiçbir şekilde soru işareti kalmasın gönül rahatlığıyla kullanılabilinecek ürün.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben bitirdim bile Nilcim :( ama yenisini almayı düşünüyorum bu kış.

      Sil
  2. bu ürünü fuarında görmüştüm hatta firma yetkilisiyle röportaj ve çekim yapmıştık..konu mankeni olarak yüzüme sürmüştüm ama oksijen kokusu gerçekten güzel değil..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet kokusu benzin ve mazot kokusundan bile ağır, genze dolan mide bulandıran bir koku, ilk kokladığımda ve bir kaç gün çekmeceden yayılan kokusu yüzünden çöpe atmayı bile düşündüm :)

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: