Perşembe

Clinique Chubby Stick Siparis.im!



Uzun zamandır göz koyduğum bir ürüne yeni tanıştığım siparis.im aracılığıyla sahip oldum, yeni sitelerden alışveriş yapmaktan ve yazılarımda sizlerle de bu deneyimimlerimi paylaşmaktan büyük keyif alıyorum.

Öncelikle site hakkında biraz bilgi sahibi olmanız açısından şunları paylaşmak istiyorum:

*Müşteri hizmetleri gerçekten çok hızlı, herhangi bir sorununuzda her türlü desteği sağlıyorlar ve hızlı bir şekilde geri dönüş yapıyorlar. Benimle ilgilenen Ece Hanıma özellikle teşekkürlerimi gönderiyorum.

*Ürün çeşitliliği çok fazla, kozmetikten parfüme arada uygun ve hesaplı ürünlerde mevcut. Parfüm setlerinin bazılarında kampanyalar mevcut, benim delisi olduğum Victoria's Secret ürünleri de sitede mevcut tabi.

*Kargolama konusunda da oldukça hızlılar ama nedense sürat kargoya karşı bir ön yargım vardı geçmiş zamandan, şimdi biraz daha katlandı, tesadüf bu ya yüzünü dahi görmek istemediğim geçmişte kalan birini sürat kargoya kurye yapmışlar, bu da benim şanssızlığım tabi , ufak bir şok yaşamış oldum :) Müşteri memnuniyeti konusunda sürat kargodan hiç olumlu bir davranış görmedim şimdiye kadar, daha uyguna çalışılabilecek kargolarda var. Tabi bu sadece benim naçizane fikrim. 

Son olarak alışveriş yapacaklara şiddetle öneririm: Kaliteli, hızlı ve ilgili bir hizmet sunan güvenilir bir kozmetik sitesi siparis.im

Ne almışım hep beraber bakalımm :)



Clinique Chubby Stick - 05 Chunky Cherry: Alt gümüş renkli kapak gibi gözüken kısım aslında asansör işlevinde. Çevirdikçe ürün çıkıyor. Sert gibi görünüyor  değil mi ama sert bir ürün değil. Sürümü yumuşacık.



Görünüşte kırmızıya kaçan bir ton gibi dursa da siz ne kadar çok sürerseniz o kadar renk yoğunluğu artıyor.
Yapış yapış olmayan aynı zamanda nemlendirme özelliği olan sert görünen bu ürünü nasıl oluşturduklarını hala düşünmekteyim.

Alt resimde de gördüğünüz renk vermesi ve ışıltısı güzel, nemlendirme özelliğiyle de dudakları besliyor. Ben çok sevdim almak istediğim bir kaç rengi daha var . Bu ürünü merak ediyorsanız buradan buyurun :

Clinique Chubby Stick Fiyatı TIK TIK




Bir dahaki yazımda gratis ve watsons alışverişimi sizlerle paylaşacağım :) 

Öpüyorum şimdilik hepinizi...

2 yorum :

  1. Bende çoğunlukla online alışveriş yapan biriyim ve gerçekten sürat ve yurtiçi kargoya karşı benimde bir ön yargım var ne yazık ki...ya her seferinde geldikleri adresi bulamazlar,ya ürün hasarlı gelir mutlaka bi problem çıkıyor..ama ilginçtir ki çoğunlula bütün online sistemler bu kargolarla çalışıyor sanırım daha hesaplı :) Bu ruju bende çok merak ediyordum bilgilendirme için teşekkürler ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sende yurtiçini sevmiyorsun demek, ben burdaki yurtiçi kargo çalışanlarıyla abi kardeş gibi oldum o yüzden hep onlar getirsin istiyorum :) tabi izmirdeki bazı şubelerindede suratsız çalışanlarlada karşılaşmadım desem yalan olur, hepsi bir değil malesef, ben teşekkür ederim tatlım okuduğun ve güzel yorumunu esirgemediğin için :) öpüyorumm

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: