Perşembe

Gratis - Watsons Alışverişim ve Selülit Giderici Doğal Krem Yapımı


Hafta sonu Espark ganimetleride diyebiliriz bunlara :) Sevgilimle gittiğimiz Esparkta tabi ki önce kozmetik mağazaları ziyaret edildi. 

Üstte gördüğünüz Watsons Avakodulu conditioning treatment wax ve Ballı  repairing treatment wax olarak geçen onarıcı saç bakım maskelerini aldım. 500 ml her bir kavanoz, tanesi 7 küsür, çokta uyguna. Biralı ve kınalı gibi diğer çeşitleri de mevcuttu ama bu defa bunlardan yana tercih hakkımı kullandım.

Hafta sonu Watsonsda Rimmel'in ojelerinde gözüm kaldı 4,90 falandı yanılmıyorsam. Zamanımız kısıtlıydı bakamadım.



Kalyon Tırnak bakım yağı- Kalyon oje kurutucu spreyi- Kalyon tırnak eti temizleyici ve Kalyon Ambiance oje çözücüyü ise Gratisten aldık. 2.sinde %50 indirim vardı. Uygun fiyata tırnak bakım ürünleri düşünüyorsanız hazır indirim varken kaçırmayın derim bir tanesi bana bedavaya gelmiş oldu. The Balm ürünlerinde de 2.sinde %50 indirimi görünce iyice gözüm  kaldı ama onuda bir daha ki alışverişime bırakıp yola  çıktık.

Ürünlerle ilgili detaylı bilgilere tek tek önümüzdeki haftalarda blog yazılarımda yer vereceğim.

Ha bu arada  hafta içi doktorum adlı programda bir uzmanın verdiği  selülit bakımı için doğal  krem tarifini sağ olsun annem not almış, kil olduğu için daha çok maske modunda, bende sizlerle paylaşmadan geçmek istemedim , tabi düzenli yapmak şartıyla işe yarayacağını düşünüyorum. Ben evde eksik olan yağları da tamamlayınca, bu maskeye önümüzdeki hafta başlamayı düşünüyorum.


 selülit giderici doğal krem:

*1 çay bardağı  kil ( yeşil kil-vücut için ) 
*1 adet tayt 
*1 adet streç film 
*2 yemek kaşığı portakal yağı
*2 yemek kaşığı biberiye yağı
*1 çay kaşığı tarçın yağı
*2 yemek kaşığı zeytinyağı
*1 yemek kaşığı elma sirkesi


2 yorum :

  1. Bende watsonsun şu saç kremi mi neyse artık onu merak ediyorum her gittiğimde bakıcak fırsat olmadığı için alamıyorum bakalım yorumlar nasılsa ona göre alıcam:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım bencede bir bak ihtiyacın varsa, şu an avokadolu olanını açtım kullanıyorum, ürünle ilgili detaylı bir yazı hazırlıyıcam birazcık daha kullaniyim daha iyi fikir edinip yazısını yayınlarım.

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: