Perşembe

Lolita Lempicka Parfüm Seti Alışverişim ve Koku Yorumum


İçerisinde 30 ml Parfümü+ 50 ml vücut losyonu olan bu seti çok uygun fiyata olduğu için satın aldım. Daha önce denediğimde kendi parfümümle karışmasının da etkisiyle pek objektif davranıp bu ürünü alınmayacaklar listesine eklemiştim. Taa ki içimde yeniden Lolita merakı uyanana kadar :)


Meğer Lolitaya başka parfümler varken teninize sıkıp ona ihanet etmemek gerekiyormuş. Duş sonrası temiz tende bende bıraktığı izlenimler:

*Sıktığınız an o yoğun yakıcılığı hissettiriyor. 
*Biraz bekleyip kokunun karakterine inmeyi bekleyin derim.
*Koku alt notalara geçiş yaptığında teninizle bütünleşiyor sizi sarıp sarmalıyor, bir çeşit kendinle sevişme moduna geçiş durumu yaşatıyor diyebilirim, şişe tasarımı elma şeklinde oluşturulmuş, çevremdekilerin ve benim tabirimle o yasak bir elma :) 
Meyan kökünü ilk sıktığınızda hissediyorsunuz ama alt notalarla birleştiğinde bambaşka bir karaktere bürünüyor.
*Benim fikrime göre bu koku 20 yaş ve altı için uygun bir koku değil, 25 yaş üstü kendini hala Lolita hissedenler ve hissetmek isteyenler için daha çok.
*Serin sonbahar akşamlarında ve kış için ideal bir koku kendileri. Yaz için  ağır kaçıyor.

Tek olumsuz yanı bence:
* Fısfısın minicik ve  elma sapı kısmında olması, çantanızda taşıyacaksanız özenli olmanız ve o fısfıs kısmına zarar vermemeniz gerekiyor. Bende sırf bu yüzden 30 ml minik boyunu tercih ettim.


3 yorum :

  1. hıııım : )

    YanıtlaSil
  2. Bende aldım ama kullanmak için kışı bekliyorum biraz ağır geldi.:)

    YanıtlaSil
  3. güzel parfüm ama bencede biraz ağır.

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: