Pazartesi

Benefit Bella Bamba Allık !


Benefit Bella Bamba,  benefitin minik deneme ürünü olan ve set halinde satılan, Benefit the Big 10 makeup kit 'in  içerisinden çıktı. Minik görünüyor ama şimdiye kadar allık bitiremediğim için bu bile bana çok uzun zaman yeter. Seyahatlerde yada dışarı  çıkarken tam çantaya atıp çıkmalık.



Carmine içeriyormuş, carmine ilgili birkaç makale okumuştum. Renk vermek için kullanılıyormuş. Türkiye de ki kozmetik üreticilerinin de kullandığını biliyorum. Zararlı bir ürün olup olmadığının kesinleşmediği yazıyordu.

3D parlaklığı içeren pembe yüz pudrası diye tanımlamışlar ama 3D lik bir olay yok açıkçası :) Diğer allıklardan çok farklı bir ışıltıyı göremediğimi söylemeden geçemeyeceğim.


Bella Bamba'nın tam olarak tonu, üst resimde gördüğünüz gibi, içerisinde mikro ışıltılar var ama yüzde çok fazla parlama yapmıyor.


 Bebek pembesi ile fuşya arası yüzdede çok abartmadıkça doğal bir görüntü sağlıyor. Ben daha çok bronzerla pembeliğini biraz nötrleyerek kullanmayı tercih ediyorum. 

Ürünün büyük boyunu almadan önce deneme boylarını içeren setlerden alın derim. Beğenip beğenmemenize göre de tam boylarını alın.

4 yorum :

  1. Adsız19:29

    amanin ne tatli yaa :) bu bile bana uzun bi süre yeterdi sanirim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bu minnaklar çok tatlı Fulyacım,Benefit the big 10 setin içindeken çıktı, bende çantada büyük şeyler taşımayı sevmiyorum, minik olmasına rağmen dokusu baya sıkı,bencede uzun süre yetecek kadar var.

      Sil
  2. bu minikler çok hoş alsammı acaba??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Büyük boyunu almadan önce bence mutlaka bu minnakları dene tatlım

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: