Cumartesi

Jordana Paprika Kıpkırmızı Allık



Jordana Paprika Blush, çok uzun zamandır benimle. Rahat 5 yıl olmuştur satın alalı. Gel gelelim rengine bayılıp kullanabileceğimi düşünerek aldığım bu allığı hem sıkı ve sert bir dokusu olması yüzünden hemde renginin aşırı kırmızıya yaklaşmasından bir türlü cesaret edip kullanamamıştım.

Geçen haftalarda kozmetiklerimi düzenlerken karşıma çıktı, önce atsam mı diye düşündüm sonra bir kez daha şans vermek istedim. Gördüğünüz gibi renk tam bir kırmızı biber tonu. Fırçaya gelmesi için orta sertlikte bir allık fırçasıyla uyguladım.


Alt resimde yanağımdaki duruşunu görebilirsiniz, allığı sürünce koyu durmadı, uzun süre koşmuş gibi yada yanaklara tokat yemiş edasında gördüğünüz gibi duruşu:)
Sert dokulu olması nedeniyle toz tozda olmuyor.

Tekrar denediğim günden beri  her gün sürüp öyle dışarı çıkıyorum, aldığım tepkilerde çok hoş, sizde benim gibi kumrala dönük açık tene sahipseniz bu tonlara bir şans verin.

Bu arada sizinde kullanmam diyerek, bir köşede kaderine terk ettikten uzun zaman sonra, gözdeniz haline gelen bir ürününüz var mı?




Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: