Cuma

Kiehl's Midnight Recovery Concentrate ile Cilt Yenileme


Kiehl's in en çok merak ettiğim bir ürünüydü, kullandığım serumum biter bitmez bunu denemek istedim. Cilt için  hiçbir zararlı madde barındırmaması ve bitki özlerinden oluşması öncelikli tercihimdi.Tabi gece boyunca yoğun bakım yapmayı vadetmesi de beni en çok etkileyen şey oldu. Malum sabah soluk ve nemsiz bir ciltle güne merhaba demek pek keyifli olmuyor.

Şimdi dilerseniz içeriğine göz atalım, bakalım neler varmış :


Ürün açıklamaları:  


*Paraben içermemesi, kokusuz olması ( doğal bir kokusu var hafif lavanta kokusu )
         *Mineral yağ içermiyor. Genel olarak cildi yoracak bir çok etken madde içerisinde yok.


Cilt sağlığı için cam şişede tasarlanması ve hijyen açısından cilde  damlalıkla uygulanması bu ürünün artılarından.


Bu ürüne başlayalı tam 11 gün oluyor. 3 damlası tüm yüzüme yetiyor. Cildim çok kuru olduğu halde bu ürünün üstüne herhangi bir nemlendirici ihtiyacı duymadım. Her akşam banyo yapmayı alışkanlık haline getirdiğim için duştan sonra tüm yüzüme uygulayıp uyuyorum. Sabah gördüğüm gerçekten canlanmış ve dinlenmiş bir yüz. 

30 ml ama az bir miktarı yeterli olduğu için uzun zaman yetecek bir ürün. Bu üründen çok memnun kaldım şu an saf c vitaminli ürününüde merak ediyorum.

Merak edenler için bu ürünün 30 ml fiyatı : 104 TL


4 yorum :

  1. ben de bu serinin göz altı kremini kullanıyorum bitmek üzere ve haftaya blogda yazacağım.. gayet memnun olduğumu söyleyebilirim ama..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. göz altım için şu ara dönüşümlü olarak gündüz clarins gecede vichy liftactive retinol kullanıyorum, onlar bitince Kiehl's in göz altı kremini denemeyi düşünüyorum tatlım.

      Sil
  2. peki o saf c vitaminli olan kremmi serummu?

    YanıtlaSil
  3. Selencim, c vitaminli konsantre serum.

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: