Çarşamba

Montagne Jeunesse Selülit Çamur Maskesi Denedim Yorumladım


Montagne Jeunesse Celulite Mud'u daha önce cosmetica dan almıştım, o zaman 5 küsür falandı site sık sık fiyatlarını yükselttiği için  bir süredir alışveriş yapmıyorum. İndirim kampanyası yaptığı dönemlerden birinde almıştım indirim bitmeden de stoklamıştım. Bir paket tek kullanımlık o yüzden bir seferde etkisini gözlemlemek zor.

Gelelim ürüne:
* öyle sürdüm hadi geçti durumu yok maalesef, anında etki gösterecek kadar mucizevi değil.
*Duşa girmeden önce bacaklarınıza yada her nerede görsel sorununuz varsa 15 dk boyunca yoğun bir masaj yapmanız ve kan akışınızı hızlandırmanız gerekiyor. Elle masaj yerine, ben minik masaj aletiyle biraz bastırarak masaj yapıyorum.
*Duştan çıkmadan saç maskeniz yada saç kreminizin saçınızda 15 dakikalık bekleme süresinde, bu ürünü bacaklarınıza uygulayıp bekleme sürecini sıkıcı olmayan bir hale getirebilirsiniz.
*Haftada 1 paket olmak üzere şimdiye kadar 8 paket kullandım. Selülit görünümü için masajla birlikte uyguladığım için etkisi az da olsa var ama ben en çok yaz güneşinden kalan ölü derileri atmadaki başarısını beğendim.

Ürün açıklamasını okumak isteyenler için:


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: