Pazartesi

Down Under Şampuan, Saç Kremi ve Saç Bakım Serumu


Down Under Natural's Nude serisini bilen bilir bir ara malum Distribütörü olan Selen Kozmetik şık hasır kutular içerisinde bir çok bloggera denemesi için göndermişti.

Ben ürünü bizzat gidip geçtiğimiz ay Alsancak Gratisten aldım. İndirimdeymiş güya 13.50 TL ye şampuanı, 15 TL ye Saç bakım kremini aldım.

Daha sonra Hobi Parfümeriye geçip ürün fiyatına baktığımda biraz şok geçirdim. Hobide 9.90 TL hem saç kremi hemde şampuan.

Tabi bir hafta sonra fiyatı Gratiste 18 TL  falandı, anlamadığım şey şu 9.90 a satan kar yapıyor diğeri ne yapıyor. Feci kazıklanmış bir duyguyla geçti o hafta. Hafta sonu bir iş için Karşıkayaya geçtim, geçmişken de Halay Parfümeriye uğradım, Halay Parfümeride ise şampuanları 19.90 TL falandı. Neyse dedim Gratiste çok fazla kazıklanmamışım :))

Benim saçlarım kuru olduğu için Down Under Nudenin Nemlendirici Şampuanını ve saç kremini kullanmaya başladım o hafta, yumuşaklığı ve parlaklığı görüncede bir hafta sonra gittim 9.90 TL ye Hobi Parfümeriden  Şampuanını ve saç kremini stokladım. Gitmişken voltranı tamamlayayım dedim ve Saç Bakım Serumunu da aldım. Saç bakım Serumu 17.60 TL falandı.

Bu arada ürünler;
* Bitkisel içerikli
*sodyum sülfat 
*paraben içermiyor.



  Kullanıcı olarak yorumlarıma gelirsek;

* Kuru, yıpranmış saçlar için oldukça iyi.
*Saç kremiyle birlikte kullanıldığında yumuşaklık hissi daha belirgin.
*Serumunu ise banyodan çıktıktan sonra nemli saç uçlarınıza sürüp fönünüzü çektiğinizde kuru olan saç uçlarınız zarar görmemiş oluyor. 
*Serumu 125 ml ve çok az miktarı yeterli,  akışkan yağlı bir yapısı olmasına rağmen saçlarda ağırlaşma ve yağlanma yapmıyor.

*Şampuan ve Saç Kremi 350 ml, bence fiyatına göre miktarı az.
* Saçlarımdaki dökülme kullanmaya başladığım günden sonra biraz arttı, sanırım bakıldıkça azıtıyorlar.

Ürün yumuşaklık ve parlaklığı verdiği müddetçe tekrar tekrar alırım ama buradan dağıtıcılarına ve satıcılarına sesleniyorum. Şu fiyat farkı nedir ya, 9.90 TL den 19.90 TL gibi fiyat farklılaşması olabildiğini ilk kez görüyorum. Yapmayın etmeyin bu kadarda aleni kazıklamayın bizleri :)


6 yorum :

  1. fiyat farkı uçukmuş

    YanıtlaSil
  2. Valla Türkiye'de herkes istediğini tutturabildiği fiyata satıyor. Bu kadar bol kazık dünyanın hiçbir yerinde yoktur bence. Devlet bir yandan özel sektör bir yandan, tüketiciyi soyup soğana çevirme derdinde. Rekabet varmış gibi yapıyorlar, ama tüm şirketler danışıklı dövüş şeklinde fiyatları şişiriyorlar. Bence tek çare var, topluca almamak. Ama o da mümkün olamıyor maalesef.

    YanıtlaSil
  3. Cidden çok haklı yorumun hayeda !

    YanıtlaSil
  4. merhabalar,

    kar marjları perakende noktaları tarafından belirleniyor.
    karşılaştığınız 9,90 lık durum hobideki bir barkod karışıklığından kaynaklanmış.şuan gidip bakarsanız ürünler olması gereken referans aralığında satılıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bayramdan 3 gün önce gittim en son, fiyatlar 9.90 dı, bilseydim böyle barkod karışıklığı bahanesiyle fiyatı yükselecek, şampuanlardan stoklardım.

      Sil
  5. ha ha :) ben de bu günkü postumda yanı şeyden bahsetmiştim. Rareblossom ürünleri %60 indirime girmiş. 100 liralık ürün 40 liraya satıldığında da kar yapıyorsa ? Bu yüzden ürünler indirimle normal fiyatlarına düştüklerinde alıyorum genelde herşeyi

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: