Perşembe

Bitenler Kulübü: Vichy Liftactiv ve Clarins Güneş ve Göz Kremi

makeuparfume001_zps3b7e2e12

Bitenlerden Vichy Liftactiv Retinol HA Night- 25+ yaş ve üstü için oluşmaya başlayan kırışıklıklarda etkisini gösteren, kuruyan cildi rahatlatıp elastikiyetini koruyan bir ürün, geçen yıl başladım ve bu bitirdiğim 2. si, gece uyumadan önce temizlenmiş cildin üstüne uygulandığında sabah aynada gördüğüm dolgunluk ve canlı görünüm hissini sevdim. Dermokozmetik olması ve vaad ettiği etkiyi göstermesi nedeniyle bir kaç marka daha denedikten sonra bu ürüne yeniden dönme şansım yüksek.

makeuparfume005_zpsf6090c1c

Vichy Liftactiv Retinol HA Eyes- Göz kremi ise şimdiye kadar kullandığım göz çevresi ürünleri içinde en iyisi diyebilirim, her göz kremi gibi 15 ml ama az bir miktarla uzun süre gidiyor. Kuru göz çevreniz ve ince çizgi başlangıcınız varsa öneririm. 

makeuparfume010_zps1be6734e

Clarins Concentre Zone Redard Multi- İntensif- Clarins Göz kremi ise Vichy bittikten sonra kullandığım 3 ml lik numunesiydi, 3 ml deneyimlemek ve fikir edinmek açısından yeterli geldi, vichy 'e oranla daha az kıvamlı, nem açısından biraz yetersiz ama rahatlatma hissi güzel, tam boyunu mecbur kalmadıkça almam.

makeuparfume029_zpsd507a55a

Clarins Sun 50+ güneş kremi de numuneler arasındaydı,  koruma faktörü içermeyen fondöten vs.. kullandığımda bu ürünü alt baz ve koruyucu olarak kullandım, nem verme açısından iyi,  gözenek kontrolü sağladığını iddia etmiş, gözeneğim olmadığı için bu konuda bir fikrim yok açıkçası.

Bu arada 
Evoria.com İşbirliğiyle 5 Kişiye 280TL Değerindeki CLİNİQUE Bakım ve Makyaj seti Hediye Kampanyamız 26 Aralıkta son buluyor, Katılmayanlar için linki :

http://makeuparfume.blogspot.com/2012/11/evoriacom-isbirligiyle-5-kisiye-280-tl.html



1 yorum :

  1. Az once internetten nemlendirici vs şiparişi verdim ve sayfanı az önce tesadüf üzerine keşfettim. Keşke bu postu şiparişten once okusaymışım. Uzun zamandır iyi bir göz kremi bulamadım. Sanırım Vichy Liftactiv Retinol HA Eyes alacağım ama sence bu 26 yaş için çok mu ağır? İnce mimik kırışıklarım var :(

    http://makeupbybgm.blogspot.com/

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: