Pazartesi

Favori Cilt Bakım Ürünleri ♥ Renkli Nemlendirici Grubu

makeuparfumeblogum020_zpsb2ceccb3

Bu yılın son postunuda yayınlamanın gururunu yaşıyorum şu an =) 2012 de kullandığım cilt bakım ürünleri arasında en memnun kaldığım 4 ürün :Serum olarak Kiehl's Midnight Recovery Concentrate, gece kremi ;Vichy Liftactiv Retinol HA Night , göz kremi; yine vichy den Liftactiv Retinol HA Eyes, yaz kış gündüz kremi yerine genellikle güneş kremi kullanmayı tercih ediyorum; demirbaşlarımdan Vichy Capital Soleil 50+ oldu. 

makeuparfumeblogum027_zpsefcc7a62

Cilt Bakım ürünü gurubuna girmeyen ama bir nemlendirici kadar iyi nem veren ve doğal görünümüyle La Roche - Posay Hydreane BB Krem, günlük kullanımda makyaj yaparken fondötene ihtiyaç duymadan makyajımı yapma imkanı sağladı.
Yine kuruluk ve hava değişimi nedeniyle cildimde nadiren oluşan minik kızarıklıkları kapatmak için kullandığım Bioderma Sensibio AR Spf 30, çok ince dokusuna rağmen kapatma etkisi sayesinde kurtarıcı listesinde yer aldı.

Şimdiden herkese sağlıklı,  mutlu, huzurlu, bol kazançlı ve sevdikleriyle birlikte geçireceği güzel bir yıl diliyorum , Bu arada o iğrenç espriyi yapmadan geçmek olmaz ''seneye görüşmek üzere '' =) Hepinizi öpüyorum.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: