Çarşamba

Kalyon Oje Kurutucu Sprey


Şimdiye kadar bir çok yerli yabancı markanın tırnak bakım ürünlerini kullandım, yabancılardan essie, sally hansen, zoya gibi markaları, yerlilerden ise golden rose un tırnak bakım ürünlerini. Kurutucu deneyimlerim arasında ise en iyisi Kalyon oldu.

Kalyonun tüm tırnak ürünlerini şu ara stokluyorum :), fiyatları yerli mal olmasına göre bence biraz yüksek ama yabancı markalardan çok daha uygun olduğuda bir gerçek. 4-7 tl aralığında genel olarak. Bazen watsons, gratis gibi yerlerde bir alana diğeri yarı fiyatına gibi indirimler oluyor tabi.

Ürünün performansına gelecek olursak;

***Bende tırnaklarım da oje varken kurumadan sağa sola saldırıp bozanlardanım, genellikle gece uyumadan oje sürüp, uyandığımda sabah yastık yorgan izinden ojenin görüntüsü gerçekten feci olurdu. Kalyonu kullandığımdan bu yana ojemi sürüp 2 dk bekleyip oje kurutucudan her bir tırnağıma bir kez fıslatıp 4-5 dk kadar bekliyorum.

***Kalyon tırnak kurutucu yağ gibi bir ürün, içerisinde ki ekstra bakım yapan içeriklerle de tırnak etlerine bakım yapıyor ve tırnak etlerinin kurumasını önlüyor.

***Oje, üst cila atmadan bile daha canlı ve parlak gözüküyor.
***Tek olumsuz yanı, fısfıslı olması ve uygularken miktarı ayarlamanın zorlaşması.

Alt resimde günlük hayatımda tercih ettiğim oje tonlarından biri olan Pastel 79 numaralı ojeyi tek kat sürdükten sonra kalyon oje kurutucu uyguladım. 



5 yorum :

  1. Adsız17:38

    Ben de bayılıyorum bu ürüne. Yatmadan önce sürdüğüm ojelerimin sabaha dağılmadan kalması ne büyük mutluluk yaşayanlar bilir.
    Bitmeden 2-3 adet stokladığım ürünlerden biri.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne kadar çok benziyoruz valla:) bende stoklu tutuyorum, watsonsa her gidişimde acaba bi tane stoklasam mı diye düşünmeden geçemiyorum :)

      Sil
  2. Adsız10:48

    vayy cok supermıss almalıyım bende ekızz :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. al valla kalyon candır :)

      Sil
    2. Adsız15:21

      candır baldırrrr bandıra bandıra süRr:DD

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: