Perşembe

AveSeena Kuru Maske - Gece Kremi - Gündüz Kremi

aveseena002_zps2c58426b photo aveseena002_zps2c58426b-1_zps583200a6.jpg


AveSeena ürünleriyle tanışalı 6 aydan daha uzun bir zaman oluyor, ilk deneyimlediğim tabi ki Kuru maske oldu.Kullanmadan önce resimlerini hazırlamıştım, ve bu uzun süreçte gece kremiyle gündüz kreminin hepsini kuru maskenin de yarısından fazlasını kullandım. 

aveseena006_zps98735943 photo aveseena006_zps98735943-1_zpsdb061bda.jpg


AveSeena'nın sitesinde yer alan açıklamasından önce ürün hakkında deneyimlerimi paylaşmak isterim. Kuru bir cilde sahipseniz AveSeena Olive Leaf&Dry Facial Mask'ı haftada bir uygulayın en önemliside maskenizi hazırlarken içerisine E vitamini açısından zengin bir yağı eklemeyi unutmayın. Kakao yağı ve kayısı yağı gibi.

Çok sık kullanırsanız yani cildiniz kuru ve siz haftada bir kuralına uymazsanız cildinizdeki gözenekler açılabilir.Uygulama sonrasında mutlaka nemlendirmesi iyi bir yüz kremi kullanın.

***Doğal bir içeriğe sahip peeling etkili  güzel bir maske.Memnun kaldım.

*** Sitesinden bu ürünü almak isteyenler için: aveseena kuru maske tık tık

Sitesinden alınan bilgilere göre ürün içeriği ve maskeyi uygulamak için tarifler:

Akai Çileği, Kuşburnu, Zeytin Yaprağı, Argan, Rhyolite, Yulaf, Pirinç, Beyaz Kil,
Yasemin, Gül + Sandal ağacı
Bir maske: Beş tarif + Beş farklı etki
İstediğiniz sıvı ile karıştırarak maskenizin içeriğine siz karar verebilirsiniz. Yüzünüze sürdüğünüz maske cildinizi besleyip dinlendirirken, durulama yaptığınızda mikro dolaşımınızı hızlandırarak canlandıracak ve peeling etkisi ile derinlemesine temizlik ve pürüzsüz görünüm sağlamaya yardımcı olacaktır.
Amazon ormanlarının cildi canlandırmaya yardımcı polifenol zengini Akai çilekleri, C vitamini deposu Kuşburnu, antioksidan Zeytin yaprağının besleyici özellikleri maske yapısında ortaya çıkar.
Yağ emici Beyaz kil, rahatlatıcı Yulaf ve Pirinç tozları gözeneklerde biriken kirleri emerek, cildi derinlemesine temizler.  
Minerallerce yoğun volkanik lav tozu Rhyolite ve mucizevi Fas Argan tozu peeling yaparak yorgun, soluk ifadeyi canlandırır, cildinizi pürüzsüzleştirerek yumuşacık yapar.
 tazeleyici + arındırıcı 
 bütün ciltler
 kuru, normal ve olgun ciltler için haftada bir,
 yağlı ciltler için haftada iki kere kullanılması önerilir.
Kullanım şekli:  1-2 tatlı kaşığı maske, eşit miktarda ve aşağıda açıklanan sıvılar ile karıştırılır.
Elde edilen karışım göz çevresi hariç, yüz ve dekolte bölgesine sürülür. Yaklaşık 15 dakika kuruması beklenir.
Tamamen kuruduktan sonra ılık veya soğuk su ile yıkanır.
Maskenizin kıvamını ve etkisini siz kontrol edin
Hafif temizleme etkisi için: daha çok sıvı
Derin temizleme için: daha az sıvı kullanın.
Önceki uygulamalardan artakalmış ıslak maskeyi lütfen kullanmayınız. Her uygulama için taze maske hazırlayınız.
Maskeyi hazırlayabileceğiniz taze sıvılar:
Soğuk su: serinletici + nemlendirici
Kapağı yeni açılmış maden suyu: tazeleyici, besleyici + mineral desteği.
Taze soğuk süt: tazeleyici + besleyici. İçeriğindeki protein, mineraller + laktik asidin arındırıcı etkisi.
Soya sütü: tazeleyici +besleyici, protein, mineraller + Vitamin E içeriği ile vejeteryan alternatifiniz..
Taze portakal suyu: yoğun C Vitamini ile canlandırıcı etki.

İçindekiler / Ingredients : Avena Sativa (Oat) Powder, White Clay (Kaolin), Oryza Sativa (Rice) Powder, Olea Europaea (Olive Leaf) Powder, Lava (Rhyolite) Powder, Argania Spinosa (Argan) Shell Powder, Rosa canina (Rosehip) Powder, Euterpe Oleracea (Acai) Powder, Aqua, Jasminum Officinale (Jasmine) Oil, Rosa Damascena (Rose) Oil, Santalum Album (Sandalwood) Oil, Methylisothiazolinone, Iodopropynyl butylcarbamate
0.9 oz/ 25 gr 

aveseena012_zps63f8114a photo aveseena012_zps63f8114a-1_zps377259b4.jpg
AveSeena Mineral Sea Day Cream gündüz kullanabileceğiniz gece kremi gibi kokusu hoş,doğal içerikli bir yüz nemlendiricisi.Gece kremine oranla nem oranı biraz daha az ama günlük kullanımda cildi yatıştıran bir ürün. Kullandığım süreçte herhangi bir olumsuzluğunu görmedim.

Sitesinde yer alan bilgileri ve içeriğini okumak isterseniz:

Sodyum, Magnezyum, Çinko, Mangan, Shea, Avokado, Yosun, Yeşil Çay, Aloe Vera, Sekoya Ağacı Yaprağı, Nane, Okaliptüs + Vitamin E
Minerallerin Işıltısı
 Cildin erken yaşlanmasına, mat ve donuk görünmesine, bariyerinin zayıflamasına sebep olan stres, çevre kirliliği, UV ışınları gibi birçok dış etkene karşı Mineral Sea Gündüz Bakım Kremi, enerji patlaması sağlayacak mükemmel bir kokteyldir. Gün boyunca yıpranan cildin hücre faaliyetlerini yeniden düzenleyerek, genç ve sağlıklı görünmesine destek olur.
Cilde enerji veren Sekoya yaprağı hücre özü, zengin antioksidan bitkisel içeriği, nem seviyesini destekleyici değerli Shea ve Avokado yağları ile canlandırıcı mineral kompleks cansız, donuk ve neşesiz ciltlere harika bir guclendirici .
 canlandırıcı + dengeleyici
 kuru, normal + karma ciltler
 yumuşak + diri cilt
 günlük kullanım

İçerikler / Ingredients: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Glyceryl Monostearate, Methylene bis-benzotriazolyl tetramethylbutylphenol, C12-15 Alkyl Benzoate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Sodium PCA, Laureth 23, Cetyl Palmitate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Stearic Acid, Sequoia Sempervirens Leaf Cell Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Magnesium PCA, Zinc PCA, Manganese PCA, Pidolic Acid, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Perfume (Fragrance), Allantoin, Chondrus Crispus (Moss) Extract, Menta Piperita (Peppermint) Extract, Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) Extract, Camellia Sinensis (Green Tea) Extract, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Extract, Sorbitan Isostearate, Polysorbate 60, Xanthan Gum, EDTA, Citric Acid, Methylisothiazolinone, Butylphenyl Methylpropional, Iodopropynyl Butylcarbamate 
1.7 fl oz/ 50 ml 

aveseena009_zps7f59553f photo aveseena009_zps7f59553f-1_zps7caa7e0c.jpg


AveSeena China Doll Night Cream ; Gece kremi ise gerçekten benim istediğim nemliliği sağlayan bir ürün. Özellikle kuru maske sonrası uyguladığınızda cildinize hoş bir ışıltı veriyor.

***Ürünlerin fiyatları genel olarak bir çok doğal içerikli markaya göre makul.

AveSeena Gece Kremi ile ilgili sitesinde yazılanlar ise şu şekilde:

Karaçam, Kusburnu, Yulaf, Pirinç, Yosun, Jojoba, Shea, Kuşburnu, Ayçiceği, Üzüm Çekirdeği + Vitamin E

Porselen Görünümlü Cilt
China Doll Night Cream özel olarak dizayn edilmiş formülü ile gündüz maruz kalınan olumsuz dış etkenlerin cilt üzerindeki etkisini yavaşlatır, cildin yeniden yapılanmasına, canlı ve genç görünmesine destek olur.
İçeriğindeki hidrolize buğday kepeği ciltteki kollajen yapıyı destekler ve kırışıklıklara karşı savaşır. 
Karaçam yaprak hücrelerinin özü cildin elastik yapısını, sıkılığını ve hücre döngüsünü destekleyerek, sarkmalara ve yaşlılık etkilerine karşı savaşınızda size yardımcı olur.

Rahatlatıcı Yulaf, yumuşatıcı Yosun, yenileyici Kuşburnu, besleyici Jojoba, Üzüm çekirdeği ve Shea yağları bu çok özel gece bakım kreminde birleşti.   

 yenileyici + dinlendirici 
 her cilt tipine uygun 
 pürüzsüz ve elastik bir cilt 
 günlük gece kullanım 




İçindekiler / Ingredients: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Stearyl Alcohol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil, Glyceryl Stearate, Sodium PCA, Hydrolyzed Wheat Bran, Vitis Vinifera (Grape Seed) Oil, Cetyl Palmitate, Stearic Acid, C12-15 Alkyl Benzoate, Rosa Canina (Rosehip) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Laureth 23, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Larix Decidua (Larch) Leaf Cell Extract, Tocopheryl Acetate, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Allantoin, Oryza Sativa (Rice) Extract, Avena Sativa (Oat) Extract, Chondrus Crispus (Moss) Extract , Xanthan Gum, EDTA, Fragrance, Sorbitan Isostearate, Polysorbate 60, Citric Acid, Methylisothiazolinone, Iodopropynyl Butylcarbamate 
1.7 fl oz/ 50 ml 


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: