Perşembe

Hayatı Kolaylaştıran Sesu Ürünleri ♥ Bikini Seti ♥ İn Shower ♥ Ağda Grubu ♥ İntim Jel

sesuuumlruumlnlerimakeuparfume023_zpsbe7d0ff0

Bayanların ortak sorunu kılsal, tüysel nedenlerle bu post şart olmuştu =) Erkeklerde genel olarak daha çok tüy dökücü grupla ilgili olunca hem tüy dökücü hemde ağda grubuna yer vermeden geçmek istemedim.

Sesu hassas ciltler için bikini setinin içerisinde tüy dökücü krem ve depilasyon sonrası bakım kremi ve bir adet plastik spatuladan oluşuyor, tüy dökücüden sonra bakım kremi uygulandığında cildinize de bakım yaparak korumaya almış oluyorsunuz.

sesuuumlruumlnlerimakeuparfume021_zps6d18fb1f

Tüy dökücülerin en pratiği Sesu İn Shower Tüy Dökücü Krem, hassas ciltler için olması,  hem duşta etki göstermesi hemde dar zamanlarda 3 dk da sizi tüylerinizden kurtarması ve içerisinde yer alan bebek yağı sayesinde cildinize de bakması, yani bir tüy dökücüden istediğim her şeyi barındırıyor. 

sesuuumlruumlnlerimakeuparfume027_zps79cf6dac

En sevdiğim setlerden biri Sesu Yüz ağda seti, kendi kaşınızı yüzünüzdeki minik ayva tüylerini evde almak için oluşturulmuş harika bir set, içerisinde bir tüpte yüz ağdası, yüz için uygun ebatlarda kesilmiş ağda bezi ve tahta uygulama çubuğu yer alıyor.

sesuuumlruumlnlerimakeuparfume031_zps6b10cc0a

Sesu Ağda bantlarında ise kuru bir cildim olduğu için aloe veralı olan Sesu Kuru ciltler için olan sirli ağda bandını kullanıyorum,uygulayacağım bölgeye göre istediğim ebatlarda kesip kullanabiliyorum, daha önce ağda sonrası kızarma sorunu yaşadığım bir marka olmuştu, ama sesuda böyle bir sorun yaşamadım.

sesuuumlruumlnlerimakeuparfume032_zps1c662788

Ağdaya daha fazla zaman ayırabileceğim zamanım varsa Sesu roll-on sir  (kartuş) ağdayı seçiyorum, sıcak suyun içerisinde 5 dk bekletip ağda akışkan hale geldiğinde uyguluyorum.Daha uzun sürede tüylerin çıkması için sir ağda en iyi çözüm.

sesuuumlruumlnlerimakeuparfume035_zps5250bb28

Genital bölge hijyeni için Sesu' nun Sensitive İntim Jeli, yani genital bölge hassas temizleme jeli  kullanımda kolaylık sağlayan, ph seviyesini koruyan ve fiyat olarakta çok uygun bir ürün. Evde kullanım için jel olanını, seyehatlerinizde ise Sesu intim mendillerini öneririm.

7 yorum :

  1. sesunun ağdasını ve bantlarını iyi buluyorum ama bu intim jel ve mendilden haberim yoktu siz Gratistenmi aldınız? en kısa zamanda bende bakayım.

    YanıtlaSil
  2. bazı yerel marketlerde ve parfümerilerin genelinde var canım.

    YanıtlaSil
  3. Ben sesunun roll on ve agda bantlarını kullandım ama pek memnun kalmadım. Rollonu uygulamak cok zor, agdayı uygularken kapagı cıktı herseferinde. Bence Veet biraz daha pahalı ama özellikle agda bantları cok basarılı. Sesunun birtek cam sakızı agdası guzel.

    http://makeupbybgm.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. veetin ağda bantlarını daha önce kullandım canım, cildim kuru olduğu için kızarıklık ve minik kabarcıklar yaptı, bende değiştirdim.

      Sil
  4. iyi bilgi. sölüyüm arkadaşlara.
    :)

    YanıtlaSil
  5. Sesu nun rollon urununden ABD ye bir yigin getirdigimi soylesem? Burada bu tur urunler pek yok ve Veet ten daha iyi. Elinde saglik yazin guzel olmus. :) Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol tatlım =) veetin bantları cildi hassas ve kuru olanlar için çok sert, ince deriyide alıyor, tahriş ettiği için bende kullanmıyorum, sesuyu stoklamakta iyi etmişsin, roll on kullanamıyordum daha önce sesuyla bunuda aştım rahatım =)

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: