Pazartesi

La Claree Oliv Elixir D' Eclat Radiance Elixir Organik Işıltı İksiri

makeuparfumeblogum012_zps16835e9d

Organik ürünlere olan ilgim kozmetikte olduğu kadar cilt bakım ürünlerinde de mevcut, gece serumu olarak Kiehl's Midnight Recovery  Concentrateyi kullanıyorum, cildim çok kuru olduğu için bir süredir de sabahları cildim için organik markalardan La Claree Oliv Elixir D'Eclat'ı kullanıyorum.

***Ürünlerin içeriğini organik ürünler üreten çiftliklerden elde edilen ürünler oluşturuyor ve tamamen organik içerikli Fransız markalarından biri. Jojoba yağı, macadamia yağı, susam yağı, zeytin yağı,aloe vera, yeşil çay vs.. gibi cildin kırışmasını ve canlılığını yitirmesini önleyici E vitamini açısından zengin birçok doğal yağ içerisinde mevcut.

*antiaging -yaşlanma karşıtı
*yeniden canlandırıcı
*prüzsüzleştirici  gibi özellikler vaad eden bir ürün.

***Cildiniz benim gibi çok kuruysa, gün içinde sık sık yüzünüzde gerginlik hissediyorsanız ve organik cilt bakımında iyi bir marka arıyorsanız bu ürüne şans verin.
***Ebat olarak orjinal boyutu 15 ml, Kiehl's in yarı boyutunda yağ formunda ama Kiehl's den 4 damla kullanıyorsam bu ürünün 2 damlası tüm yüzüme yetiyor.
***Özelllikle banyo sonrası dahada gerginleşen yüzüm için bu ürünü kullanıyorum, kırışma ve nem kaybını engelliyor, aşırı gerginlik durumunda ise üstüne iyi bir nemlendirici uyguluyorum.

Bu markanın cilt bakım ürünleri eco cert sertifikalı yani sadece organik ürünlere verilen ve alınması kolay olmayan bir sertifikaya sahip.Bu serumu dışında 2 cilt bakım ürününü daha kullanıyorum bunlardan biri La Claree Oliv Masque eclat gommant- radiance face mask yani parlaklık veren yüz maskesi diğeride La Claree Oliv Soin Exfoliant visage- face scrub treatment yani yüz temizleyici peeling onlara da gelecek yazılarımda yer vereceğim.

Ürünü nereden temin edebiliriz diyenler içinde www.saru.com.tr den La Claree ve diğer organik markaları inceleyip satın alabilirsiniz.
Bu serumu incelemek isteyenler içinde linki: La Claree Oliv Işıltı İksiri

makeuparfumeblogum016_zps27dc96e8

İçeriğini daha detaylı görmek isteyenler için:


NCI
SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL** (HUILE DE GRAINE DE JOJOBA) - DECYL OLEATE (Agent lissant) -
ISOPROPYL PALMITATE (Agent d’étalement) - MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL** (HUILE DE MACADAMIA) - HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL** (HUILE DE SESAME) - PARFUM -SQUALANE (Agent actif lissant) - TOCOPHEROL (Vitamine E) - OENOTHERA BIENNIS OIL** (HUILE D’ONAGRE) - TOCOPHERYL ACETATE (Agent actif antioxydant) - OLEA EUROPAEA LEAF EXTRACT** (EXTRAIT DE FEUILLE D’OLIVIER) - ALOE FEROX LEAF EXTRACT (EXTRAIT DE FEUILLE D’ALOE FEROX) - CAMELIA OLEIFERA LEAF EXTRACT** (EXTRAIT DE FEUILLE DE THE VERT) - SESAMUM INDICUM OIL (HUILE DE SESAME) - GLYCERIN (Agent actif lissant) - AQUA (EAU) - CEDRUS ATLANTICA OIL (HUILE ESSENTIELLE DE CEDRE) - ALCOHOL** (Agent solubilisant) - LEONTOPODIUM ALPINUM EXTRACT** (EXTRAIT D’EDELWEISS) - LIMONENE (Substance odoriférante) - LINALOOL (Substance odoriférante) - CITRONELLOL (Substance odoriférante) - EUGENOL (Substance odoriférante) - GERANIOL (Substance odoriférante).
*cildin üst tabakasını nemlendirir. ** Organik tarım ile elde edilmiştir.


1 yorum :

  1. ylenia thanks so much your review =) ı m so glad.I visited your blog and ı love your posts, ı want to see your opinion on my blog, kiss a lot =)

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: