Perşembe

Yves Saint Laurent Manifesto EDP - Feminenliğin Yeni Yorumu!



FEMİNENLİĞİN YENİ YORUMU; MANIFESTO

Özgür, aşırılıkları seven, tutkulu ve sıradışı Yves Saint Laurent kadını, tutkunun ve ihtirasın kapılarını aralamaya 70’li yıllarda Opium’la başladı. 80’li yıllarda Paris’le ve 2009’da Parisienne ile geçtiği her yerde aşkın ve romantizmin sihrinden izler bıraktı.
Ve şimdi... Yves Saint Laurent kadını tüm rutinlerden uzaklaşarak cesur duruşunu, aşırılıklarını, sahip olduğu gücü kutluyor.
Herkesi kendine hayran bırakıyor.O Manifesto’suyla feminenliği yeniden yorumluyor.

Manifesto Kadını
Kıvrımlı vücut hatlarına sahip, ihtişamlı ve görkemli bir kadın. Üzerine giydiği elbisesinin ihtişamlı mor kemeri bütün dikkatleri üzerine topluyor. Altın gibi değerli ve dikkat çekici.
Asla vazgeçmeyen, ışıl ışıl, spontan, özgür ruhlu, parıldayan, göz kamaştırıcı, çarpıcı, sezgiye, cesarete ve arzuya inanıyor.
Kadınlar onu taktir ediyor. Erkekler ona hayran kalıyor. Çünkü o;
Hayır demekten korkmayan, evet demeye aşık bir kadın. Bu, o’nun Manifestosu.

Baş Döndürücü Esans
Vücut bulduğu kadında pürüzsüz bir silüetin, güçlü bir kişiliğin ve yasemin çiçeğinin vurguladığı cömert ruhun resmedilişi...
Vadilerin yeşiline bürünmüş transparan zambak notaları, Manifesto’nun ince dokusuna bahar mutluluğunu taşıyor. Frenk üzümünden ışıltılı bir salkım, Manifesto’yu keskin, feminenliği vurgulayan bir edayla sarıp sarmalarken, odunsu akorlar sedir ve sandal ağacının esansları arasında bu feminenliği ikinci bir ten gibi hapsederek Manifesto Kadınını vanilya ve tonka fasulyesinin olgun ve dişi notalarıyla giydiriyor.

Şişe Tasarımı
Manifesto’nun sade ve zarif şişe tasarımı, sıradanlıklara başkaldıran, feminen Yves Saint Laurent kadınını simgeliyor. Şişenin ortasında yer alan ve ametist taşından ilham alınarak tasarlanmış mor kemer,  yansıttığı her bir ışıkla Yves Saint Laurent kadınının şaşırtıcı ve sıradışı yönlerinden birini ortaya koyuyor. Pürüzsüz silüetini taçlandırdığı, sıradanlığa başkaldıran Manifesto’sunu açıkladığı bu kokunun kapak tasarımı, Yves Saint Laurent kadınının iç dünyasındaki hesaplaşmalardan kurtulup kendi ruhundaki zirveye ulaşmasını simgeler nitelikte.Bir altın gibi kusursuz, görkemli ve değerli.

 

Jessica Chastain
Akademi Ödülleri’ne aday olan ve 2011 Cannes Film Festivali’nde Terrence Malick’in yönettiği “Hayat Ağacı” filmindeki rolüyle Palme O’Dor ödülünü kazanan, porselen pürüzsüzlüğündeki teni ve kızıl saçlarıyla tanıdığımız Jessica Chastain, zamanının gelecek vaad eden genç aktrislerinden biri. Sahip olduğu cesaret, duygusallık ve mizacındaki baştan çıkarıcılıkla , tasvir edilen Manifesto kadınının en mükemmel şekilde vücut bulmuş hali.
 Tate Taylor’s’un “The Help” filmindeki derinden hareketli rolü, kocasının uzaklaşan tutumlarına rağmen gerçekliğe sıkı sıkıya tutunmaya çalışan bir ev kadını rolüne büründüğü Jeff Nichols’un “Take Shelter” adlı filmi ve birbirinden farklı filmlerde canlandırdığı farklı kişilikteki roller çizdiği güçlü kariyer yoluna tanıklık etti. Jessica Chastain varlığı ve oyunculuğuyla her zaman dikkatleri üzerine çeken bir oyuncu olmaya devam ediyor. 
Beğenilen, arzulanan bir kadın olan Jessica Chastain, 2012 BAFTA Ödülleri’nde, Altın Küre’de ve Akademi Ödülleri’nde En iyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü’ne aday gösterildi. Geçtiğimiz Nisan ayında Time Magazine dergisi tarafından en etkileyici kadın seçildi.

Tavsiye edilen tüketici satış fiyatı
EDP 50ml:225TL
EDP 90ml:310TL








JESSICA CHASTAIN

Yves Saint Laurent’in yeni kadın parfümü MANIFESTO’nun marka yüzü Jessica Chastain,                     
  2013 Altın Küre Ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’ne layık görüldü.

Yves Saint Laurent, JESSICA CHASTAIN’in  2013 Altın Küre Ödülleri  drama kategorisinde“En iyi Kadın Oyuncu”ödülü aldığını haber vermekten mutluluk duyuyor.
Jessica Chastain, bir Kathryn Bigelow yapımı olan “ZeroDarkThirty” filmindeki oyunculuğuyla bu ödüle layık görüldü.Kariyerinin başlangıcından bu yana, Hayat Ağacı (2011 Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye Ödülü),Sığınak, ve Duyuların Rengi gibi bir çok filmde çeşitli rollerde oynayan Jessica Chastain,bugüne kadar rol aldığı bu yapıtlarla çok yönlü kişiliğini gözler önüne serdi.
Jessica Chastain gelecek vaad eden Amerikalı aktrislerden biri olarak görülüyor.
Jessica Chastain bu günlerde Broadway Sahnesi’nde The Heiress oyununda performansını sergiliyor.
Amerikan Vanity Fair Dergisi tarafından 2012 yılının en şık kadını seçilen Jessica Chastain,
Altın Küre Ödül Töreni’ndeki makyajında Yves Saint Laurent’in yeni fondöteni Le Teint Touche Eclat ve aydınlatıcı olarak Yves Saint Laurent Touche Eclat’yı tercih etti.


***Basın Bültenidir

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: