Perşembe

Down Under Natural's Argan Oil ♥ Saç Bakım Serumu Kullanıcı Yorumum

 photo dbb76616-5274-4c0d-8bd2-830bcde66ad6_zps3c5504e8.jpg


























Down Underın ürünleriyle aslında 2006-2007 yıllarında böğürtlenli duş jelleri sayesinde tanışmıştum.Eylülden itibarende Nude serisinden nemlendirici şampuanı ve saç kremini kullanıyordum, ki bir süre önce şampuanını bıraktım. Saç derim bir ürüne alıştığında bir süre sonra tepkime veriyor, kepek ve saçlarımda kuruma sorunu yaşıyorum. O yüzden bir süredir farklı bir şampuan kullanıyorum.

En çok sevdiğim ürünleri tabi ki saç bakım serumları oldu, alt resimde gördüğünüz Şeffaf şişeli olan Yumuşaklık, parlaklık ve ısıya karşı koruma vadeden ürünün yarısını bitirdim. Hiç açılmamış bir şişe daha var yedekte. Watson's, Gratis ve Hobi parfümerilerde down under ın bu ürünleri mevcut. Şeffaf şişedekinin 17.5 TL gibi bir fiyatı vardı.


 photo 44e5f854-103b-4d73-855b-b4492c7339bb_zpsbea5418e.jpg


























Down Under Natural's Argan Oil ise yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum.Kullanıcı yorumuma geçmeden önce nereden bulabilirsiniz onuda belirteyim: Şu an sadece bir alışveriş sitesinde satışını gördüm. Bu hafta sonuda watsons'lara geliyormuş. 

Ürünün kullanım şekli: Duştan sonra nemli saç uçlarınıza sürüp yediriyorsunuz, durulamıyorsunuz. saçlarda ağırlaşma veya yağlı his bırakmıyor. 2 damla yeterli, ürünü saçlar anında emiyor.

Kullanıcı Yorumum :

*** Şeffaf şişedeki ürün gibi gibi banyo sonrası verdiği yumuşaklık harika. Yani sadece yumuşaklık için istiyorsanız 2 üründen herhangi birini seçebilirsiniz.
***Geliştirilmiş formülüyle İçerisinde E vitamini ve Argan yağının da artısıyla benim çok kuru olan saçlarıma parlaklık kazandıran nadide ürün. Kuru ve işlem görmüş saçları olanlara özellikle öneririm, o mat ve cansız görüntünün gittiğini ilk kullanımdan itibaren görebilirsiniz.
***Kuru saç uçlarınız varsa, benim gibi kestirmeye kıyamıyorsanız, şimdiye kadar kullandıklarınız da işe yaramadıysa bu ürüne bir şans verin.


NOT:

DEVAM EDEN ve 5 MAYIS 2013 tarihinde son bulacak olan İNGİLTERE' nin ünlü Markalarından Models Own Hediyelerini Kazanma şansınız için linki:

http://www.makeuparfume.com/2013/04/makeuparfume-den-ingilterenin-unlu.html



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: