Salı

Hugo Boss Parfüm ve Nivea BB Krem Kazanan Şanslı İsim:


Evet katılım bu gece 00:00 da sonlandı ve bende uykumdan biraz zaman çalıp çekilişi gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyorum. Katılanlar yeniden gözden geçirildi ve bir arkadaşımız sadece eksik yazdığı bilgileri sonradan eklemiş, yani çift yorum bırakmış,223 yorum gözüküyor ama herkesin tek katılım hakkı olduğu için onuda tek kabul ettim. Hugo Boss ve Nivea BB Krem ikilisini Kazanan şanlı isim :





54. yorumuyla : Pek Hanim Hanimcik oldu.Kendisini tebrik ediyorum :)


Katılan herkese ayrıca teşekkür ediyorum, yazan ve destek veren elleriniz dert görmesin, katıldım ama çıkmadı diye üzülmek yok, çok daha güzel kampanyalar var sırada.

Edit : 18.02.2013 Tarihi itibariyle, hediye kampanyasının şanslı ismi  aynı zamanda tatlımı tatlı blog sahibesi, bizzat kendi imkanımla gönderdiğim hediyeleri paylaşma nezaketini göstermiş , buradan kazandığı hediyelerini görebilir ve bloğunu ziyaret edebilirsiniz:

2 yorum :

  1. Aa şaştım kaldım valla da ben kazanmışım, tebrik ederim kendimi :) Sana da teşekkür ederim tabiki adres bilgilerimi mail atıyorum şimdi :)

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: