Salı

%100 Organik Natura Therapy Canlandırıcı Saç Bakım Yağı Yorumum


 photo makeuparfume034-001_zps6c7b0cb7.jpg


Hemen hemen 1 ay önce tanıştığım bir marka Natura Therapy Stimulating Hair Growth oil, Adnan Akat Kozmetiğin geniş ürün skalası içerisinde en çok merak ettiğim markalarından biriydi. Doğal  içerikleri olan ürünlere ayrı bir sevgim var. Firma tarafından denemem ve kendi fikirlerimi sizinle paylaşmam için yeterince süre geçti ve ben bu süre içerisinde haftada 2 kez olmak üzere  Natura Therapy Canlandırıcı Saç bakım yağını kullandım. 

Vaad Ettikleri

* Saç derisinin doğal yağ dengesini destekleyip saç dökülmelerini ve kepek sorununu giderir.
*Saç tellerinin kırılmasını önler, saçın güçlü çıkmasını sağlar.
*Saça doğal canlılık ve parlaklık verir, hacimsel artış kazandırır.
*Saç uzama hızını artırıcı etki gösterir.
*Zayıf ince telli, yıpranmış, permalı, boyalı, röfleli ve işlem görmüş saçlar için tasarlanmış mükemmel sonuç sağlayan doğal bir üründür.
*İçeriğindeki doğal yağ kökenli bitki özleri saça ve saç derisine ferahlık verir ve çatallaşmayı önler.
*Her saç tipine uygun, hiçbir yan etkisi yoktur. Saç bakım destek ürünüdür ilaç değildir.

Önerilen Kullanım Şekli

Nemli ve temiz saça, saç diplerine ve saç tellerine püskürtüp iyice yediriniz. 15-30 dk bekletiniz. Daha uzun süre beklemede daha etkili olduğu ayrıca belirtilmiş.

Benim Kullanım Şeklim:

Hafif ıslatılıp nemlendirilmiş saç diplerime ve saç uçlarıma uyguladım. Uyguladığım zamanlar genel itibariyle duş öncesi.  Uyguladıktan sonra saçıma bonemi takıp 1 saat kadar bekletip duşa girdim. Ürünün şaşırtıcı yanlarından biri uyguladığım zamanlarda saç diplerimdeki karıncalanma olması ve saç diplerimin hava aldığını hissetmem oldu.

En fark edilir yanı ise ince telli, kuru ve bakılması zahmetli uzun saç uçlarımdaki kırılmanın onca föne rağmen belirgin olmaması. Duş sonrası  farklı bir Saç bakım serumunu daha önce kullanıyordum ama bu ürünle birlikte kullandığımda çok daha etkili olduğunu gözlemledim. 3 haftadır neredeyse hergün fön çekiyorum saçlarımda kırık artışı yok.Önceden sırf kırılmasın diye saçlarıma fön çekemiyordum.

***İnce telli saçları güçlendirdiğini bizzat deneyimleyerek gördüm. Daha az kırık ve daha az dökülme.
*** Şampuan değişikliğim nedeniyle oluşan kepeklenme sorunumu da çözdü.
*** Bir kaç kez duş sonrası etkisini görmek amaçlı banyo sonrası saç bakım serumu uygulamadan saçlarıma fön çektim, genelde serum uygulamadığımda kuruluk sorunu yaşıyorum ama kullanmadığım halde saçlarım bu bakım yağının etkisiyle yumuşacıktı.
***Dermatolojik testlerden geçmiş ve doğal içeriklerden oluşan bir ürün olduğu için gönül rahatlığıyla kullanıyorum.

***Ürünün içeriğinde doğallığı bozulmaması adına parfüm vs kullanılmamış , o yüzden ayrıca sevdim, kokusu nasıl derseniz defne ve kekik yağı baskın,  ferah bir kokusu var. 

Ürün içeriğini kısaca özetlersem :

-zeytin yağı -badem yağı -Shea Butter( Yağı) -Susam Yağı - Çörekotu yağı -Kekik Yağı -Ceviz Yağı -Mersin Yağı -Terebentin Yağı -Biberiye Yağı -Ayçiçek Yağı - Sarımsak Yağı  -Isırgan yağı * A vitamini *D vitamini *E vitamini de içerikte ayrıca yer alıyor.

*** Ürünün en farklı yanı ise saç boyanızın içine karıştırılabileceğini ve boyanın vereceği hasarı en aza indireceğini belirtmesi.Parlak, canlı ve uzun süre kalan saç rengi için boyanızın içine en fazla 1 çay kaşığı bu üründen eklemeniz önerilmiş. Gelecek boyama işleminde bunu da deneyeceğim.

 photo 132d2d4c-0ecf-445e-ba71-9355779cc6c7_zpsa7b8ad1b.jpg

Ürünü 1 aya yakın ve bol bol kullanmama rağmen fısfıslı şişesi sayesinde israf sorunu olmadı. Oldukça uzun süre yetecek 200 ml ebatında bir saç bakım yağı. Fiyatıda ebatına ve doğal bir ürün olmasına rağmen çok uygun, sevdiğim, önerebileceğim ve bittikçe yenisini alacağım güzel bir ürün.


Fiyatı :20 TL

Nereden alabiliriz derseniz,  Adnan Akat Kozmetiğin kendi online satış sitesinden edinebilirsiniz, ürünü incelemek yada satın almak isteyenler için linki:

www.adnanakatkozmetik.com/Natura Therapy Saç Bakım Yağı

Ürünle ilgili sorularınız varsa yada bu ürünü kullandıysanız ürünle ilgili olumlu olumsuz görüşlerinizi yorum kısmına yazarsanız  memnun olurum.



*Basın ürünüdür. (  Objektif görüşlerimle bu yazı kaleme alınmıştır.)

14 yorum :

  1. Çok ama çok ilgimi çekti, gerçekten böyle bir ürüne çok ihtiyacım da var bir de fiyatı çok iyiymiş:)
    Teşekkürler

    Bana da beklerim:)

    www.alisverismakyaj.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka edinilmesi gereken doğal içerikli bir bakım yağı ,güzel yorumun için ben teşekkür ederim Şebnemcim :)

      Sil
  2. öyle dolaşırken geldim buraya :) belki duymuşsundur mecitefendi saç bakım yağını kullandım ama inanılmaz kaşıntı yaptı diplerde bırakmak zorunda kaldım, belime kadar saçım ve düzleştirici, fön kuruluk yapıyor benim isteğim şu kuruluk hissinden kurtulmak, sen bu açıdan memnun kaldın mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba Mervecim,bende kaşıntı hariç sonbahara kadar bu sorunlardan müzdariptim,tek ürünle kuruluktan kurtulamazsın. sana önereceğim bir kaç şeyi yaparsan saçların eski formuna dönecek : öncelikle bu ürünü haftada maksimum 1-2 gün uygula en az 3 saat beklet yıka, duş esnasındada saçlarının nemini koruması ve kolay açılması için saç kremi yada maskesi kullan, son olarakta duş sonrası sana önereceğim en muhteşem ürünlerden biri Down Under Argan oil saç serumunu sadece saç uçlarına kullan, argan oil durulanmıyor,üstelik fönün verdiği zararı azaltıyor, fön işleminide haftada 2 güne düşür. Sorunun azalacak :) bana da gelişmeleri buradan mutlaka yaz.

      Sil
    2. gratiste buldum argan yağını :) peki şu pantene nemlendirici köpük denedin mi? tuba büyüküstün ün reklamında tanıttığı ürün, masamın üstü alıp işime yaramayan ürünlerle dolu güvenemiyorum pek.

      Sil
    3. pantene nemlendirici köpük denemedim canım, açıkçası hem şampuanından hemde saç kreminden memnun kalmadım o yüzden kolay kolay pantene ürünlerini almam. benim saçlarım kuru ve ince olmasına rağmen kepeklenme yaptı ve hiçbir dolgunluk etkisi göremedim, yağlı saç derisi olan arkadaşlarım var onlar memnun mesela.

      Sil
  3. benim kardeşimde almış bu argan yağından kullanmaktan çekiniyor acaba duruladıktan sonra saçlarım yağlı gözükür mü falan diyor saçları yağlı gözükür mü acaba? birde saçlarında postij var sadece postij olmayan yerlere birde postijlerin ucuna sürüyor tamamına sürerse kaydırma olur mu boncuklarında? uçlarındada fayda görür mü?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Fatmacım, bu üründe argan yağı yok maalesef, arganlı ürünler arıyorsan sana arganpur ve argan cure' nin ürünlerini tavsiye ederim. Bu ürün yıkama öncesi kullanılıyor, saçımı 2 kez şampuanlıyorum ve hiçbir yağlandırma ağırlık yapmadı. Saç derim normal ve saç uçlarım kuru. Postiş hiç kullanmadım açıkçası, kaydırma yapar mı bir fikrim yok bu yüzden.

      Sil
  4. ürünü neden argan olarak algılamışlar anlamış değilim=) bende bugun aldım canım deneyeceğim sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saç bakiminda 2 yildir argan yagi, argan şampuani, argan kremi vs derken algi sanirim direk argana kayiyor :) haftada iki kez kullan tatlim, memnun kalacagini dusunuyorum. Benden de kocaman sevgiler...

      Sil
  5. Yaklaşık bir sene bu ürünü kullandım. İnce telli saçlarımda resmen devrim yaptı. Ben üşengeç bir insan olarak, dusa gitmeden önce saçıma sıkıp, tarıyordum.( diplerine işlesin diye). Duşa girene kadar duruyordu. Buna rağmen harika sonuçlar aldım. Kırıklar sıfırlandı, saçım daha parlak ve dayanıklı hale geldi. Mutlaka tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  6. Ürünü eşim daha önce almış yalnız ürünün üzerinde son kullanım tarihi yok.Ürün üretimden sonra kaç yıl kullanılabilir

    YanıtlaSil
  7. Nasil siparis verebilirim ben daha once kullandim cok memnunum tekrar istiyorum

    YanıtlaSil
  8. Nasil siparis verebilirim ben daha once kullandim cok memnunum tekrar istiyorum

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: