Perşembe

Bioderma Sensibio H2O ve Sebium Global ile Cilt Bakımı

 photo b75daf6d-8886-4036-a086-3992e2d2c977_zps27beb704.jpg

Bioderma' nın bu iki ürünü şu ara temizleme ve nemlendirme açısından favorilerimiz arasında, bir çok kişinin severek kullandığı bioderma sensibio H2O yu ben yeni kullanmaya başlıyorum. Kuru bir cildim olduğu için krem formundaki temizleyicileri tercih ediyordum,o yüzden  solüsyon yapılı ürünlere ön yargımda vardı, ne kadar iyi temizler düşüncesiyle pek kullanmaya yanaşmamıştım. Bizzat deneyip benefit badgal maskara gibi yoğun ve çıkarması zor bir maskarayı nasılda göz çevreme zarar vermeden çıkardığını görünce çok şaşırdım.

Makyajımı çıkarmanın yanında nemlendirme öncesi cildimi temizleme amaçlıda kullanıyorum. Hiç makyaj yapmadığım zamanlarda bile hava koşulları ve günlük koşturmadan cildimde ne kadar kir biriktiğini bu solüsyon sayesinde daha iyi gördüm. Ürün dermostil' den gelen şirin setimin içerisinde mevcuttu, yazısı burada tık tık 

Bu temizleyiciyi tek kendimde kullamıyorum tabi ki :) erkek arkadaşımın cildi yağlı ve cildi akneye meğilli onun cilt bakımında da bu ürünü temizleyici olarak kullanıyoruz.Ciddi bir aydınlanma olduğunu kendisi de belirtiyor.

Bu ürünüm bitince elimde bulunan hassas ciltler için olan H2O solüsyonu elimde mevcut onu kullanmaya başlayacağım. Ama bu solüsyondan da hiçbir memnuniyetsizlik yaşamadığımı belirtmeliyim.

 photo d468a610-ab20-4aec-8691-213b79fc040c_zpsfd2aba21.jpg

Bioderma Sebium Global'i ise kuru bir cildim olduğu için ve üründe yağlı ciltlerin yağ dengesini düzenleme amaçlı bir nemlendirici olduğu için genel olarak yağ formunda bir yüz serumu uyguladığımda nem vermesi açısından bende cildimde kullanıyorum. Kuru ciltlerde çok yağlı bir his oluştırmaması adına yağlı cilt serumlarının üzerine uygulayabilir. 

Erkek arkadaşım da yağlı cildi nedeniyle, Sensibio H2O ile cildini temizledikten sonra bu ürünü nemlendirici olarak kullanıyor.  Normalde önerilen kullanımı ise; Sebium jel temizleyici yada sensibio H2O ile temizledikten sonra bu nemlendiriciyi kullanmamız.

 photo ed77bd47-e3d9-4250-bad6-7b4202b3bdd5_zps3b86e25b.jpg

Açıldıktan sonra gördüğünüz üzere kullanım ömrü 9 ay, 30 ml ürün düzenli kullanımda 1 yada 1.5 ay kadar gidiyor.

 photo bf3ed362-320d-457b-beb6-dfae0fcb7143_zps2809ac98.jpg

Kokusu gerçekten harika,beyaz renkli, yapısı yağsız ve cildi ciddi anlamda nemlendiren akışkan bir yapısı var. Sensibio ile ciddi anlamda temizlenen cildin üzerine uygulandığında  gözenekler ve siyah noktalarda aydınlanma sağlaması gözle görülür.Ürünü nereden alabiliriz derseniz : http://www.hassascilt.com/

Fiyatı: 43.60 TL  

Ürünü incelemek için:  www.hassascilt.com/Sebium-Global-30-ml

Bu serinin Sebium AI Correcteur adlı, Cilt Pürüzlerini Gideren ve Cilt Tonunu Eşitleyen Renkli ürününüde kullanıyorum, kuru cildim olduğu için onuda yağlı serumların üstüne uyguluyorum, ciddi anlamda memnun kaldığım, kuruluktan dolayı oluşan kızarıklıkları ve nadirde olsa çıkan sivilceleri kapatmada çok başarılı bir ürün. Yazısı burada tık tık
Ürünü bu linkten inceleyebilir ve temin edebilirsiniz : www.hassascilt.com/Sebium-AI-Correcteur

 photo d43373ad-8b2c-4782-a035-d14d9896844e_zpsca4b8b75.jpg

3 yorum :

  1. Harika tanıtım olmuş bu iki ürüne gidip bakmayı düşünüyorum ;) bu tarz ürün yorumlarında en sevdiğim şeylerden biri fiyat yazmasıdır teşekkürler,ellerie sağlık :-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben teşekkür ederim güzel yorumun için, memnun kaldığım ve sürekli kullanabileceğim bir ikili, tereddüt etmeden önerebilirim :)

      Sil
  2. selamlar hem correcteur hemde globali kullanarak aldığınız sonuç nedir ?

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: