Perşembe

Cilt Bakım Ürünleri Alışverişim ve Ekstralar

 photo 97e80280-105e-4232-b19a-d3d1931199c8_zpse4886a5f.jpg

Şu an devam eden ve 15 Nisanda bitecek Bioderma Setleri hediye etkinliğimizin olduğu hassascilt.com 'dan yaptığım bu ikinci alışverişim.
Kampanyamıza katılmak isteyenler için linki:Bioderma Setleri Hediye Kampanyası TIK TIK 

2 ay önce ilk alışverişimde, hassascilt'ten erkek arkadaşım için bioderma sebium nemlendiriciyi ve kendim içinde Bioderma Hydrabio Misel Solüsyon ile Hydrabio jel serumu aldım. Memnun kaldığım ve uygun fiyata kaliteli hizmet sunan bir site olduğu için alışverişlerim devam edecek.

 Aşağıda resmini gördüğünüz 100 ml olan Bioderma Sensibio H2O  yu kullanıp waterproof rimelleri bile çok iyi çıkardığını görünce büyük boylarından almaya karar verdim. İzmir Kipadaki eczanede ikili setleri 59 TL olunca bende hassascilt.com dan fiyatlarına baktım. Ödeme asnasında %10 indirimde uygulanan kampanyalı bir ürün olunca 4 şişe BioderMA Sensibio H2O ya eczaneden alıp 118 TL ödemek yerine. 85,68 TL ye almış oldum. Üstelik hassascilt.com 'da 75 TL ve üstü kargo bedava olunca, kargo ücreti de ödememiş oldum.35 TL 'de başka alışverişler için cebimde kaldı :)

Fiyatı hassascilt.com'da 47.60 olarak gözüküyor ödeme esnasında %10 indirim uygulanıyor ve ikili bir set 42 küsüre geliyor.
Ürünü ayrıntılı incelemek isteyenler ve satın alacaklar için linki: Bioderma Sensibio H2O TIK TIK

2 li setlerden birini kendime makyaj temizlemede kullanmak için diğerini de, benim aksime yağlı bir cilde sahip olan erkek arkadaşımın günlük cilt temizliği için aldım.

Salı günü öğlen 3 te verdiğim siparişim ertesi gün yani dün elimdeydi. Hassascilt'in müşteri hizmetleri çok ilgili. Büyük boy ürünler alacağım için son kullanma tarihi benim için önemliydi. Hemen mailimi cevapladılar. Sön tüketim tarihleri Haziran 2015 olunca ödemesini tamamladım. Kargo hazırlanırken ve gönderildiğinde, takip nosu maille hemen iletiliyor.

 photo 60152cbb-61f5-4d8d-a3ca-b0fb1a3241aa_zpsd859c1c6.jpg

Sağdaki benim ilk kullanıp bitirdiğim Bioderma H2O 100 ml mini boy, makyaj temizlemede kullanacaklar için yaklaşık 10 gün gidiyor.
O bittiğinde yine soldaki  hassascilt'ten bir önceki alışverişimde aldığım Hydrabio H20 250 ml 'i kullanmaya başlamıştım. Nemlendirici özelliğinin olduğu ürün açıklamasında yer aldığı için tercih etmiştim. Sensibio H2O kadar göz makyajını çıkarmada başarılı değil. Daha çok makyaj yapmaya başlamadan yüzümü hem temizlemek hemde nemlendirmek için kullanıyorum.

 photo 23737d78-b60c-4e9d-88e5-a51fde95e88f_zps9ed9172f.jpg

250 ml ve aldığım fiyatı: 35,60 TL

Ürünü incelemek ve almak isteyenler için linki: Bioderma Hydrabio H2O TIK TIK


 photo 83a82960-fbe9-47cc-b568-5fe30de8241c_zps739c1249.jpg

Biodermayı hem kuru cildime verdiği nem hemde biriktirdiğim her 10 puana 2 puanlık ürün verdiği için ayrı seviyorum :)

 photo 44185476-5573-4175-9a9b-fa5bb3d8e946_zps6ed38f20.jpg

Bu mini setde erkek arkadaşım için aldığım Bioderma Sebium Global'in kutusunun arkasındaki kod sayesinde bana ulaştı. Bilmeyenler için Sebium Global aldıysanız eğer 31Marta kadar kodu siteye giriyorsunuz ve herkese bu mini deneme seti hediye olarak gönderiliyor.Katılmak için sitesi : http://www.biobonus.com.tr/

Paketin içinde 2 adet 10ml lik Bioderma Sebium Jel Temizleyici;  5ml Sebium AKN; ve 5ml Bioderma Photoderm AKN Matt 30 faktörlük güneş kremi var. Biobonus'un şanslı 100 kişiye de benim nemlendirici üstüne kullandığım ve hatta yazısını burada: TIK TIK sizlerle paylaştığım Sebium All Correctourda Hediye!


NOT:

DEVAM EDEN ve 5 MAYIS 2013 tarihinde son bulacak olan İNGİLTERE' nin ünlü Markalarından Models Own Hediyelerini Kazanma şansınız için linki:

http://www.makeuparfume.com/2013/04/makeuparfume-den-ingilterenin-unlu.html

 photo 44e72bf6-b0ed-4875-aa04-fee9552fcaf5_zps7a30ba6d.jpg


16 yorum :

  1. benimde severek kullandıgım bi marka =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende daimi kullanıcıları arasına girdim :)

      Sil
  2. Savaşa gidiyoruz ekmek alın ! Sloganı geldi aklıma bebeğim ya hahah ama fiyatlar cidden çok uygun stoklaman normal hatta ikili paketlerde gördüğüm en iyi fiyat ben elimdekiler bitsin diye bekliyordum ama dermostil alısverisimde 100ml hediye gelmişti sensibio h2o dan .Başka bir şeye elim gitmez oldu performansı bomba ya :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaha :) hakketten ya savaşa gidecek kadar stoklamışım, sevgilinmi var derdin var bu temizleyicileri o da severek kullanıyor, ikili setlerden biri onun bir setde benim :) Bende dermostilden gelen 100 ml le başladım, baktım çok iyi o bitince büyük boyunu aliyimde daha uzun süre kullaniyim dedim. Fiyatlar gerçekten bomba birde yeni şişelerden göndermişler şu pompalı olanlardan, hizmet iyi fiyat iyi :) Bana da savaşa hazırlanmak için almaktan başka seçenek kalmadı :)))

      Sil
  3. canımsın sen :) teşekkür ederim evet en memnun kaldığım makyaj temizleyici kendisi.
    Biliyorum bitanecim, sınavın yaklaşıyor, derslere daha çok yüklenmen lazım, inşallah güzel bir puan alıp sonrasında göreve başlayacaksın.Ben de güzel haberini alınca daha çok mutlu olucağım. kocaman öpüyorum :*

    YanıtlaSil
  4. yakında banada aldıracaksınız bu h2o ları :) valla meraklardayım :) deneme manyağı oldum çıktım hastalık gibi başladım mı duramıyor insan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bediacım bu üründen sonra makyaj temizleyicini değiştiremeyeceksin, göz çevresini hırpalamadan temizleyen ve en baba diye nitelediğim benefit badgal rimeli bile anında çıkarıyor . Sorma valla, özellikle makyaj ürünlerinde bende çok fazla ürüne takılı kalıyorum. Onuda aliyim bu da olsun bu renkten yoktu benim diyorum tabi paracıklarda uçup gidiyor :)

      Sil
  5. Bende en kısa sürede alacağım h2o'dan.
    Globalde düşünüyorum ^^
    Bir an önce sipariş vermelii.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yağlı bir cildin varsa sebium global'i mutlaka al derim, nemlendiricisini erkek arkadaşım kullanıyor, önce sensibioyla temizliyor sonra kremini sürüyor, ciddi anlamda yüzünde sivilce ve kızarıklık azalması oldu canım.

      Sil
  6. Merhaba ,
    ben de siteden h2O set ve yanında başka ürünler almak için girdim,ama bahsettiğiniz indirim bana uygulanmış görünmedi,ayrıca tester istemek için not kısmı filan göremedim,şu an için beklemeye aldım ödemeyi.iletişim formuna yazdım bakalım dediğiniz gibi hızlı çıkarlarsa alışverişimi tamamlarım sanırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eminecim, sepette gözükmüyor ama ödeme esnasında %10 indirim uygulanıyor, birde adresini yazdıktan sonra numune talebini aynı kutucuğa yazabilirsin, ya da kendilerine maille ulaşıp sipariş numaranı belirtip numune talebini de iletebilirsin. Ellerinde numune varsa mutlaka gönderirler.

      Sil
    2. İndirim süresi dün bitmiş,1 günle kaçırdım ya:(
      Bayağı tuttu çünkü aldıklarım,keşke acele davransaymışım,15 nisan'a kadar sürecek sanmıştım,sağlık olsun,tester talebimi ilettim,inşaallah sorularıma gösterdikleri ilgiyi siparişimde ve testerlarda alır ve ona göre tekrar devam ederim alışverişe,çünkü merak ettiğim ürünlerin testerını istedim,cildime yarar mı yaramaz mı,öyle çok ucuz şeyler de olmayınca insan gözü kara alamıyor:)Teşekkürler bilgilendirme için.

      Sil
    3. :( ben alırken indirim tarihi bitişine dikkat etmemiştim. ellerinde varsa mutlaka gönderirler Eminecim, hem ilgililer hemde müşteri memnuniyeti konusunda çok iyiler ben hizmetlerinden çok memnun kaldım açıkçası. Evet testerlar ürünün tam boyunu almadan önce ilaç gibi geliyor insana :)

      Sil
  7. Adsız16:27

    Merhaba sizin yazınızı okuduktan sonra ben de globalin kodunu sitede yazdım tanışma seti kazandınız dedi ama 30 marttan beri ürünler hala elime geçmedi. sizin paketiniz ne kadar sürede elinize geçmişti acaba hatırlıyorsanız öğrenebilir miyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Özge, bende teslimatta sorun yaşadım, aras kargo 1 hafta benim hiç oturmadığım bir ilçe şubesinde bekletip SONRA buradaki şubeye getirmiş, güya bana teslim etmek için gelmişler, ihbar notu bıraktıklarını bile iddia ettiler ama aslında hiç uğramamışlar, aynen geri iade etmişler bana telefonla falanda geldiği hiç bildirilmedi. biodermaya mail attım sağolsunlar onlar yurtiçiyle bana ulaştırdılar.

      Sil
  8. Adsız09:45

    Ben de cuma günü mail attım umarım bana da geri dönüş yaparlar. çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: