Cuma

Makeuparfume Gözünden Bumerang!

 Çocukluğumdan beri renklere ve kokulara karşı aşırı derecede ilgim vardı, tabi dünyaca ünlü yerli ve yabancı markaları deneyimlemiş olup bunu herkesle paylaşma isteğim blog açmamda itici güçlerden en önemlisiydi. 2008 ve 2009 da diğer blog yazarı arkadaşlarımın sayfalarını ziyaret ediyordum, bu yıllarda yazı yazan arkadaşların hakkını ödeyemem, onlardan o kadar çok şey öğrendim ki...  

Derken, 2010 Haziranında özenle ve düşünerek seçtiğim makeuparfume sayfam yayın hayatına başladı. İlk başlarda çok fazla zaman bulamadığım için sayfama yeterli ilgiyi gösteremedim.İnsanın severek oluşturduğu bir şeye, yeterli ilgiyi gösterememe hissi nasıldır tahmin edersiniz. İlgi gösteremediğim içinde bu durumdan rahatsızdım.

Düzenli olarak yeniden yazmaya başladığımda, içimdeki mutluluğu tarif edemem. Her paylaşımın ardından gelen yorumlar ve sorular benim için çok değerliydi. Yazmak, anlatmak ve tecrübelerimle birilerine fikir vermenin hazzı kelimelerle anlatılamaz .Tabi yeri geldiğinde, yapıcı eleştiriler sayesinde sayfamda yenilikler ve düzenlemelerde gerçekleştirdim. Manevi olarak bana katkısı oldukça büyük olunca da, 3 yıldır makeuparfume hayatta kalabilmeyi başardı.

Yazdığım yazıların daha fazla kişiye ulaşmasını istiyordum. Bu  aşamada bumerang'la tanıştım.  Hürriyet Yazarkafe sayesinde; verdiğim emeğin, yazdığım yazıların daha geniş kitlelere ulaşmasında, sayfama dört elle sarılmam da çok büyük katkısı oldu. Yazarkafe'de düzenli yayınladığım yazılarım sayesinde okuyucu kitlem daha da artış gösterdi.  Zaman zaman bana gönderdiği bumads içerikleriyle kazanç elde etmemi de sağladı, tabi bu kazanç kendimi geliştirip yeniledikçe daha da artış gösterdi. Bumads içerikleri sayesinde yeni ürünlerle ve markalarla ilgili bilgilerde edindim.





3'lü  Bumerang Formülüm:

Emeğiniz =okuyucu kitlesi artışı + bumads kazançları + yeni markalar hakkında bilgi edinme

Yazmayı seven, öğrendiklerini başkalarına anlatmaktan mutluluk duyan, özgün içerik sahibi herkes bu formülden yararlanabiliyor. Tek yapmanız gereken yazmak ve tüm hesaplarınızı bumeranga bağlamak. 

Bizden aldığını, fazlasıyla bize verdiği için bumerang ekibine sonsuz teşekkürler!

4 yorum :

  1. Ve böylece dahada büyüyeceğine eminim makeupparfumun ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımsın, inşallah hep birlikte daha nice yıllara bitanem :*

      Sil
  2. ellerıne emekelrıne saglık:)))))))

    bırde benım blogda ılgını cekıcegını dusundugum bır konu var bakarmısın:)sevgıler
    zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımsın teşekkür ederim, hemen bakıyorum :)

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: