Salı

Nivea'nın Yeni Ürünleri : Stress Protect Kullanıcı Yorumum


Nivea' nın yeni deodorant serisine, basının kalbi bumads içeriklerinde yer vermiştik. Nivea'nın şimdiye kadar bir çok ürününü kullanmış ve memnun kalmış biri olarak bu serinin ürünleride beni yanıltmadı.

Öncelikle belirtmeliyim ki ben genel itibariyle normal koşullarda terlemeyen, kalabalık ve stresli ortamlarda bu sorunu yaşayan biri olarak bu serinin bayanlar için olan Stress Protect'inin etkisini çok merak ediyordum.

Terleme konusunda vaad ettiği süre 48 saat, benim deneyimlerime göre bu süre konusunda oldukça başarılı.Pudralı bir ürün olunca koruma süresini artırmasında etkisi büyük.Pudralı olmasına rağmen koyu renkli kıyafetlerde beyaz leke yapmıyor bence bu da en büyük artılarından biri.Bayanlar için olan beyaz; kokusu hafif olmasına rağmen kalıcı.

Erkekler için olanını abim kullanmaya başladı, tüm gün işyerinde ve stresli bir ortamda çalıştığı için o da erkekler için olan Stress Protect 'ten memnun kaldığını söyledi. Kokusu; Nivea'nın aşina olduğumuz tıraş kolanyalarının kokusuyla birebir. 
Kutu içeriğinde bu serinin anlamına yakışan lacivert top ise stress topu :)
Sıcak yaz günleri kapıdayken Stress Protect zor zamanların kurtarıcısı olacak.

*Basın Ürünü olup Objektif bir tüketici bakış açısıyla bu yazı kaleme alınmıştır.

6 yorum :

  1. Çok deodorant tercih etmesem de bu seri benim de ilgimi çekti .. Fikir oldu yazın için teşekkürler kuzum ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende stick deo kullanıyordum genel olarak ama kırmızı siyah ne kadar tişörtüm varsa beyaz leke bırakıyor :) canımsın ben teşekkür ederim.

      Sil
  2. Nivea'nın ürünleri kusursuz bence. Yıllardır kullanıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende makyaj ürünleri hariç neredeyse tüm cilt bakım ürünlerini kullandım, bu konuda haklısın, yorumun için çok teşekkür ediyorum canım.

      Sil
  3. ben de üründen aldım ama memnun kalmadım ne yazıkki pudrası iz bırakıyor ayrıca kuruyunca pudralar pütür pütür olup dökülüyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende genelde çok yakından fıslattığımda senle aynı sorunu yaşadım Denizcim, biraz uzaklaştırınca o pudra izi olmadı.

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: