Salı

Cilt Temizliği ve Cilt Bakımında Kullandığım İki Farklı Serum



Kış döneminde cildimin kuru olması nedeniyle yüz bakımımda yağ formlu serumlar kullanıyorum. Bunlardan biri de Kiehl's Midnight Recovery Concentrate. 2 aya yakın düzenli kullandıktan sonra geçiş yaptığım yine organik markalardan La Claree Oliv Elixir D'eclat Radiance Elixir. Her ikiside yağ formlu, la claree biraz daha yoğun bir formda. Miktar olarak Kiehl's in yarısı. Yani Kiehl's in tam boyu 30 ml iken La Claree 15 ml .


Kiehl's kullandığım süre içerisinde, kışın yüzümde oluşan kuruluk hissi ciddi anlamda azaldı. Duş sonrası kullanıp uyumak kadar keyifli bir şey olamaz. İçerisindeki lavanta özleri ve hafiften burnunuza gelen lavanta kokusu....Aşırı kuru bir cildim olduğu için çok nadir üzerine nemlendirici uygulama gereği duydum. Hızlı emilen kuru ciltte yağlı his bırakmayan güzel bir serum. 2 ay gibi bir sürede, bazen 2-3 damla uygulamama rağmen yarısını bitirebildim. Aradaki farkı görmek için La Claree Oliv Elixire geçtim.

La Claree Oliv daha doğal bir kokuya sahip, organik içerik açısından daha iddialı ve kokusu yok denecek kadar doğal bir serum. 2 damladan fazlasına uygulama esnasında gerek kalmıyor. Damlalıklı ürünler olduğu içinde israf sorunu olmuyor.İçerisinde çok az kaldı bu bitince Kiehl's in yarım kalan kısmını da bitirmeyi düşünüyorum.

Bioderma Hydrabio 'yu; serum yada nemlendirici uygulamadan önce, cilt hijyenini sağlamak ve cildime nem vermesi için pamuğa döküp yüzümü siliyorum. Ardından nemlendiricimi uyguluyorum. Sizinde cildiniz benim gibi kuruysa, uygulama öncesi kızarıklık ve hassasiyet sorununu en aza indirmek için bu serinin çok güzel ürünleri var. Özellikle Hydrabio serisindeki jel kıvamlı serum ,yaz aylarında kuruluktan biraz daha normale dönen ciltler için oldukça iyi düşünülmüş üstüne rahatlıkla fondöten vs.. uygulanabilecek güzel bir ürün. 

2 yorum :

  1. la claree oliv markasını merak ettim doğrusu.sanırım dermokozmetik bir ürün, nerelerde satılıyor bir bilginiz var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. serumu dışında temizleyicisini ve peelinginide kullanıyorum , memnun kaldığım bir marka. Türkiye'de sadece bir çok organik markanın satışını da yapan www.saru.com.tr 'de satılıyor canım.

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: