Cuma

Dünyaca Ünlü Doğal ve Organik Markalar Şimdi Türkiye' de !



Dünyanın ilk glutensiz kozmetik markası Sophyto,
1978 yılından beri organik kozmetik dünyasına kazandırdığı yeniliklerle adından söz ettiren
Desert Essence,
dünyanın en çok tercih edilen bebek ağız bakım markası
Tooth Tissues,
organik sertifikasına sahip tek deterjan %100 doğal
Eco Nuts
Ailem için Sağlık ile şimdi Türkiye’de!


Ailenin tüm bireyleri için en doğru ve sağlıklı ürünleri sunan Ailem için Sağlık; doğal ve organik içerikli kozmetik ve dermokozmetik markalarından, saygın sağlık kuruluşları tarafından onaylanmış besin desteğine, alanında lider kişisel bakım ürünlerinden, organik temizlik ürünlerine, dünyada başarısını kanıtlamış ödüllü markaları güvenli ve avantajlı bir şekilde tüketicisiyle buluşturuyor.
Türkiye’ye ilk kez ailemicinsaglik.com’da satışa sunulan Sophyto, Desert Essence, Tooth Tissues ve Eco Nuts markalarının; USDA, NPA Seal, NSF, PETA Cruelty Free, Vegan ve Gluten Free sertifikalarına sahip ürünlerine: www.ailemicisaglik.com adresinden ulaşılabiliyor. Organik tarım, doğal bileşen, sürdürülebilir enerji, hayvan hakları gibi evrensel değerleri benimseyen Ailem için Sağlık, online satış sitesinde sunduğu markalar ile ailenin tüm bireylerine sağlıklı ürünler ulaştırmayı hedefliyor.





DÜNYANIN İLK GLUTENSİZ KOZMETİK MARKASI: SOPHYTO

Yenileyici ve yaşlanma karşıtı cilt bakımında çığır açan Sophyto, doğadan aldığı ilhamı fitoterapi bilimiyle buluşturuyor. Sophyto, ürünlerinde cilde gençlik ışıltısını yeniden kazandıran doğal besin kaynağı güçlü biyoaktif bileşenleri ve iyileştirici gücü yüksek bitkileri bir araya getiriyor. Minimum %90 organik içeriğe sahip Sophyto yenileyici ve yaşlanma karşıtı bakım ürünleri, farklı cilt tiplerine sahip tüm kullanıcıların profesyonel sonuçlar deneyimlemesine olanak sağlıyor. Sophyto, ürünlerinin tamamında ‘glutensiz’ sertifikası almayı başaran ilk profesyonel organik cilt bakım markası.




ÇÖLDE AÇAN GÜZELLİK ÇİÇEKLERİ: DESERT ESSENCE


1978 yılında ABD’de kurulan Desert Essence, yalnızca en iyi bileşenleri kullandığı yüksek kalitedeki doğal  kozmetik ürünleri ile sağlıklı güzelliği herkes için ulaşılabilir kılıyor. Jojoba yağını ilk kez ürünlerinde kullanarak kozmetik dünyasına kazandıran Desert Essence; organik bebek ürünlerinden, yüz, vücut ve saç bakımına geniş ürün çeşitliliğiyle 35 yıldır her yaştan  kullanıcıya sağlıklı kozmetik ürünleri sunuyor. Minimum bileşenle maksimum fayda sağlayan Desert Essence, NPA Seal, USDA Seal ve NSF sertifikalarına sahip yüksek kalitedeki doğal ve organik ürünleriyle dünyada kozmetik sektörünün yenilikçi markası olarak tanınıyor. Desert Essence’ın tüm ürünleri glutensizdir, hayvanlar üzerinde test edilmemiştir ve vegan’dır. Hipoalerjenik, kokusuz, buğday ve soya içermeyen Desert Essence Baby serisi ise pediyatri uzmanları tarafından öneriliyor.  



%100 DOĞAL DETERJAN: ECO NUTS


Organik sertifikalı tek temizlik markası Eco Nuts, Himalayalar’da yetişen doğal sabun cevizinden üretiliyor. Eco Nuts, içeriğindeki saponin ile kumaş lekelerini ve kirleri su içinde asılı bırakarak, giysileri liflerine zarar vermeden temizliyor. USDA Organik sertifakalı Eco Nuts organik deterjan, tamamen doğal içeriği ile gün boyu cilde temas eden giysilerin kimyasaldan uzak, sağlıklı ve hijyenik olmasını sağlıyor.

Kimyasal ve gübre kullanılmadan yetiştirilen ağaçlardan elde edilen Eco Nuts, çamaşırlardaki lifleri gevşeterek daha yumuşak ve kabarık görünmelerini sağlıyor, kimyasal deterjanların yıprattığı çamaşırları yeniliyor. Bitkisel gliserin ve potasyum sorbat sayesinde kalıntı bırakmayan organik deterjan, giysilerin renklerini soldurmuyor ve kullanım sürelerini uzatıyor. Kötü kokuları doğal yollardan ortadan kaldıran Eco Nuts ürünleri, boya, enzim, yumuşatıcı veya parfüm içermiyor.  Organik sertifikalı tek temizlik markası Eco Nuts, bebekler ve alerji eğilimli cilt tipine sahip yetişkinler için dermatologlar tarafından özellikle öneriliyor.


DÜNYANIN EN ÇOK TERCİH EDİLEN BEBEK AĞIZ BAKIM MARKASI: TOOTH TISSUES

Kendi çocuklarının ağız sağlığını korumak amacıyla yola çıkan ABD’li diş doktorları Grace Lo ve Jonathan Korn tarafından geliştirilen My Dentist’s Choice Tooth Tissues Diş Temizleme Mendili; bugün dünyanın en çok tercih edilen bebek ağız bakım markası. Doğumdan itibaren kullanılması önerilen Tooth Tissues; bambudan üretiliyor, florür ve paraben içermiyor. Dilde ve diş etinde bakteri oluşumunu engelleyen Diş Temizleme Mendili, 7. aydan itibaren çıkan süt dişlerinin çürümesine de engel oluyor.

1 yaş üstü bebekler ve küçük çocuklarda, diş fırçalamanın uygun olmadığı zamanlarda kullanılabilen Tooth Tissues Diş Temizleme Mendilleri, süt dişi dökülen çocukların diş boşluklarını temizlemek için de ideal. Tooth Tissues Diş Temizleme Mendilleri, 1963 yılında Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi FDA tarafından gıda takviyesi olarak onaylanan ksilitol içeriyor, florür ve paraben içermiyor.

*Basın Bültenidir

Benden size not :)


Yurtdışında oldukça ünlü markaların Türkiye 'dede Mart itibariyle satışının başlaması gerçekten muhteşem. Ben ilk alışverişimi gerçekleştirdim :) Gelecek yazılarımda ürünleri ve yorumlarımı buradan okuyabileceksiniz.

Ürünleri ayrıntılı olarak inceleyebilmeniz için TIK :




4 yorum :

  1. organik denildi mi dayanamıyorum bebeğim :) Muhteşem ürünleri var gerçekten birde tek marka yok, çeşit bol olunca alışveriş kaçınılmaz.

    YanıtlaSil
  2. İherb benzeri bir site olması iyi hoş ama fiyatların iherb ile arasında dağlar kadar fark var.
    En basitinden hemen bi çocuk diş bakım ürünlerine baktım tooth tissues diş temizleme mendili iherb'te 5 küsür dolar iken burada 29 tl'ye satılıyor bi de buna kargo ücretini koyunca yüzü astarından pahalıya geliyor.
    Zaten yurtdışında bu kadar ucuza satılan içeriği temiz ürünler bizim ülke sınırlarımıza girince neden fiyatları uçuyor anlayabilmiş değilim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gümrüğüydü, eklenen vergilerdi derken tüm markalarda bu durum söz konusu, sık sık yurtdışına çıkabilen insanlar için yurtdışı daha uygun olabilir.O yüzden müşteriler kadar firmalarada hak veriyorum.
      Zaten gelen kozmetik alışveriş yasağı ve kozmetik dışı ürünlerde ödenen 20 ila 60 dolar arasında kargo masrafıda olunca yapacak bir şey kalmıyor. Sağlık açısından bakınca, fiyatlarını gözüm görmüyor :)

      Sil
  3. merhaba takipteyim farklı bir blog için bana da beklerim:)
    http://myworldinthebooks.blogspot.com

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: