Cumartesi

Essence Kiss Care Love Meyveli Lipbalm ile Dudak Bakımı



Nisan girer girmez, kendimi hem sezonluk elbise hemde kozmetik alışverişleri yaparken buldum. Bir çok şey aldım, niyetim hepsini topluca paylaşmaktı ama resimlerini yetiştiremedim.

 Bu süreçte kullanıp bir çoğu ile ilgili fikir edindim. Özellikle uzun zamandır direndiğim al beni diyen Essence ürünlerini merak ediyordum. Bir sürü Essence aldım. Genelde indirim zamanlarında yoğunluktan alışveriş için zaman yaratamıyorum bu yüzden aldığım bir çok ürünü indirimsiz aldım.

Alacaklar listemin en başında essencenin lipbalmları ve rujları vardı. Aldım da :) Resimdeki meyve kokteyli tadında buram buram meyve karışımı kokan lipbalmı aldım, rujları ve diğer Essenceleride gelecek postlarda göreceksiniz.


Essence Kiss Care Love duruşu aynen böyle,numarası 03 ve ismide fruitylicious. Çok renksiz bir lipbalm değil, içerisinde hafif ışıltıları var.
*Made in Poland -yani Polonyada üretilmiş. Farklı farklı ülkelerde üretiliyor genel olarak Essence ürünleri, aldıklarımı incelerken fark ettim.
Lipbalm arayışındaysanız, hem tadını hemde nemlendirmesini seveceğiniz bir ürün.4 farklı çeşidi vardı, fiyatı :4.55 TL

6 yorum :

  1. bende bırkaç çeşit lipbal denedim bu sırqalar bitsed kurtulsam dediklerim var bunuda gördüüm ama kutusu bana cazip gelmedi :D almadım dış görünüşe önem mi veriyormuşum nee:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teneke kutululara bayılıyorum bende, ama onları da parmak bandırıp sürmesi sorun oluyor be canım, tatları ve kokuları çok güzel ama bunların, bitince farklı bir çeşidini alabilirim

      Sil
  2. :) teneke kutular evet bska bır albenılı :) bende parmak bandırılandan 2 tene var :D hıhı bıraz sıkıntılı oluyorlar tat koku içerik işlev renk hepsini beraber yapacak bana :D zormuşum haha :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D Bediam maşallah neler neler istiyosun, keşke bir firma sesimizi duysa, bendede durum aynı ya ambalajdan yada renk sorunundan kaybediyor bir çok lipbalm :))

      Sil
    2. ama napalım biz yuksek tutalım hedeflerı zaten yuksek olsada hedefler bırkac tık asağısına tav oluyoruz :D duysunlar bızı :)

      Sil
    3. ahahaha :) yerim ben seni :*

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: