Çarşamba

News: Chakra Tangerine Cologne / Mandalinalı Kolonya



































Uzun zamandır sevgilimin hem iş yerinde hemde evinde bulunan Chakra 'nın birbirinden güzel kolanyalarına yer vermeden geçmek olmaz. İlk tanışmam, erkek arkadaşımın evinde bulunan İncirli kolonyasıyla oldu.


 Sadece kolonya üretmiyorlar tabi ki bay ve bayan giyim ürünleri, banyo ürünleri, bebek, yatak odası ve vücut bakım ürünleri kısaca aradığınız bir çok şey mağazalarında yer alıyor. İzmir Konak Pier'deki mağazası sayesinde çok uzun zaman önce diğer ürünleriyle de tanıştım. Sadece İzmir'de değil tabi ki mağazaları, 10 ilde mağazası ve internet üzerinden de ürünlerini satın alma olanakları sunuyor .Sitesini incelemek isterseniz : http://www.chakra.com.tr/


Chakra ( Tangerina ) Mandalinalı kolanyayı ; diğer ürünlerinden olan memnuniyetim ve sevgilinin  işyerine aldığı kolanyalarda bu markayı tercih etmesi sebebiyle marka sorumlusu Beril Hanım bana hediye olarak gönderdi.
Buram buram mandalina koktuğunu belirtmeliyim :)

Mandalina ve limon dışında kolanya seçenekleri de var; Chakra zambak, ıhlamur, incir,lavanta, limon ve mandalinalı yani çeşit oldukça zengin. 


Fiyatları biraz pahalı 25, 60 TL ama ürün 250 ml devasa boyutuyla, çeşitleriyle,cam şişesiyle ve ambalajıyla göz dolduruyor.
Diğer ürünlerini yakından incelemek isteyenler için sitesinden şehrinizde mağazası mevcutsa gidip ürünlerini denemenizi mutlaka öneririm.
www.chakra.com.tr - Mağazalarının Bulunduğu İller
















10 yorum :

  1. Ambalajı ve gramajı ile almaya değer bence kuzum off mandalina kokusuna bayılırım ^_^ Siteye ışınlandım bile..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fresh fresh oh miss :) ihtiyaçlara yönelik ürün çeşidi bol, incele mutlaka Edacım :*

      Sil
  2. Ambalajları çok güzell <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet kartondan tasarımıyla çok şık :)

      Sil
  3. Kolonyaya olan anlayışımı ambalajıyla değiştirdiyse kokusunu alsam neler olur kimbilir..
    Öpüyorum canım =)

    YanıtlaSil
  4. gerçekten kutusuyla ben burdayım diye bağırıyor :) ama çevreye zarar bunlar :( kokusunu merak ettim markayıda ılk kez duydum rebulun boyle kokuları var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım, rebulun koku seçenekleri biraz sınırlı. Parfümler kadar zarar vermez. ahh şu mis gibi kokma merakımız olmasa :(

      Sil
  5. Gerçekten buram buram mandalina kokuyorsa mutlaka alacağim bayılırım mandalina kokusuna ama parfümler genelde esansla-alkolle karıştırılınca ana koku kayboluyor sanırım bu aradığım ürün bilgilendirme için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. buram buram mandalina kokuyor :) güzel yorumun için teşekkür ederim canım.

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: