Cuma

News: Nuxe Kardeşlerle Selülit Önlemi, Vücut Bakımı ve Yaza Hazırlık



Işıl ışıl ve kusursuz bir vücudu kim istemez ki...Selülit ; Olanında olmayanın da en büyük sorunlarından biri. Düzensiz beslenme, sporla desteklenmeyen bir hayat ve üstüne vücuda yeterli bakımın yapılmaması selüliti tetikleyen ve artıran en önemli etkenlerden...
Nereden biliyorum?? zamanında benimde vardı :) Nasıl aştım derseniz? Sporla başlayıp, spora ara verdiğim dönemde gerek elektrikli masaj aletleri gerek elle yani manuel masaj aletleriyle bu sorunu çözdüm. Masaj aletlerine ilerleyen yazılarda ayrıntılı olarak yer vereceğim.
Tabi bu ürünleri 1 ay masajla birlikte kullanıp sonra bırakmadım.''Bakarsan dağ, bakmazsan selülit olur'' dan hareketle :) vücut için sadece kremlerin ve selülit önleyicilerin düzenli kullanılmasını ve masajla desteklenmesini sizlere öneriyorum.  Her duş sonrası 2 günde bir bile olsa selülit önleyici serum, krem, yağ formlu ürünleri vücudunuza yedirip en az 15 dk masajla kan akışını hızlandırmanız şart.





























Selülitten bahsetmişken üst resimdeki  Nuxe Body ürünlerinden Body - Contouring Oil for İnfiltrated Cellulite ve alttaki Body - Contouring Serum for Embedded Cellulite  ürünleri kullandıklarım arasına girdi. Yaza hazırlanırken masaj sürelerini biraz daha uzattım ve incelme sağlayan goldslimi de bu programa dahil ettim. Üşendiğim zamanlarda, özellikle sabahları vakit kalmayınca üstte gördüğünüz manuel tırtıklı masaj aletini kullanıyorum. Watsons' dan oldukça uyguna almıştım. Dişleri arada yamuluyor ama olsun :)

Ürünler hakkında içerik vb. açısından ayrıntılı bilgi edinmek ve alışveriş yapmak isteyenler için oldukça güzel indirimler yapılmış ;
Nuxe Body   Huile Minceur Cellulite İncruste  incelemek için TIK TIK

Nuxe Body   Serum Minceur Cellulite Jel incelemek için TIK TIK 


En üst resimde, 20. Yıla özel şişesinde Nuxe Huile Prodigieuse; diğer adıyla Nuxe Çok amaçlı Kuru yağ; hem ışıltılı  olan  hemde normal olan prodigieuse'yi daha önce kullandım. Saçta, yüzde, vücutta her yerde kullanılabilen nemlendirme etkisi yüksek bir ürün.
Çok amaçlı kuru yağın fiyatlarıda kış aylarına oranla oldukça indirimli satışta. Ayrıntılı incelemek için linki; 
 Nuxe Huile Prodigieuse Çok Amaçlı Kuru Yağ TIK TIK
3 Ürünle ilgili yorumlarımı, yeterli kanaatim oluştuğunda, ayrıntılı olarak size ilerleyen günlerde aktaracağım. 



*Basın Ürünü olup, objektif bir bakış açısıyla bu yazı kaleme alınmıştır.

6 yorum :

  1. Slm bende nuxe ürünlerini severek kullanıyorum. Özellikle de çok amaçlı kuru yağ bittikçe yenilediğim ürürnler arasında :) güle güle kullan bu arada bende bloguma beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler Ayşecim, sayfanı inceliyorum hemen :)

      Sil
  2. Nuxe ürünleri bence zaaf sebebi seviyorum çok ^_^
    Güle güle kullan kuşum :*

    YanıtlaSil
  3. Kuru yağı artık almak şart oldu, sürekli erteliyorum hep karşıma çıkıyor bu bir işaret sanırım. :D Hepsini güle güle kullan!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kuru yağı şöyle biodermalar gibi 500 ml yapsalar çok iyi olucak, benim elimin ayarı olmayınca çabuk bitiyor :) teşekkürler.

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: