Pazar

Nina Ricci - Ricci Eyeliner (Black)


























 Ricci Ricci Black, yaz sonunda gerçekleştirdiğim Sevil alışverişimde arkadaşıma hediye aldığım Ricci parfümün yanında bana ödeme esnasında hediye olarak verildi.

Üzerinde gift- not for sale yazısı var yani bu göz kaleminin satışı yok maalesef.

Kalemin dış tasarımı mat ama kendisi çok mat değil.
Simsiyah bir rengi var, yumuşak yapısı sayesinde sürümü kolay bir göz kalemi.  

Göz üstüne eyeliner olarak da kullanıyorum, lakin sabitlenmesi 5 dk yı bulduğu için bu süre dolmadan göz kapaklarını sık sık açıp kapatınca kaş altına bulaşabiliyor. Bu açıdan bakıldığında Jel eyelenirlardan biraz daha meşakkatli bir liner.

Sadece kirpik diplerinde kullanıldığında 
akma ve dağılma sorunu olmuyor. Almaya değecek bir ürün olmasına rağmen satışının olmaması üzücü. Emily' de bu canlılıkta bir kalem önermişti arkadaşım, biterse muhtemelen 
onu incelemeyi düşünüyorum.




5 yorum :

  1. emily nin göz kalemını aldım yakında yazıcamda cok yumusakk ama dagılıyor akıyor:( aynı urun degıldır belkı bende cok az denedım ama bılemıcem Şennurcum enteresan ayrıca satısı olmayan urun hedıye etmelerı:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. emily normal siyah kuzum ya, akıyo demek....nina ricci parfümleriyle birlikte hediye olduğu için sanırım satışı yok, aslında satsalar benim içinde iyi olurdu.

      Sil
  2. :) neyse belki beğenen yazan cok olursa satısa sunuluverılır bılemezyız ki;) valla o emily ise :D bu emily akıyor dağılıyor yenıden bı denıcem bakalım acaba sorun bende mı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o kadar da övdü emilyi, kandırıldım desene.Tamam canım, jel eyeliner kullanıyorum genelde, arkadaş eyeliner olarak bulaşmayan akmayan bir göz kalemi diyince aklımda kaldı emily, acelesi yok bu bitene kadar kış gelir, inceledikten sonra bana haber edersin :*

      Sil
    2. tamamdır :* yaan olmasın bakalım deneyelım :)

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: